Corona virüsü Türkiye'ye yayılırsa?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan AsinPW
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 2.758
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

AsinPW

MORE BEER!
Elmaslar
856

Discord:

asinpw

Corona virüsü Türkiye'ye yayılsa ne yapardınız? (Herhangi bir panzehiri yok.)

Ben kendi adıma cevaplayayım:
Virüs tehdidinin baya ilerlediğini varsayarsak artık geri çekilme vakti gelmiştir.
Yüzlerce kullan-at maske, uzun süre yetecek besin ve sıvı, eğlenmek için bir kaç kutu oyunu tarzı şeyler, bol bol ilaçlar ve bir koşu bandı alırdım.
Kalmakta olduğum evin pencereleri ve geri kalan açıkta olan her yeri demirlerle, bezlerle, tahtalarla örterim. (Bu sayede virüsün hava yolu ile bulaşmasını engelleriz.)
Yıllarca da olsa ölmemek için burada yaşarım. Besin veya sıvı sorunu yaşadığımda kullan-at maske takıp, yüzümü ve vücudumda açık olan her yeri bir şey ile kapatıp dışarıya çıkıp temin ederdim.

Şimdi bazılarınız neden koşu bandı? diyordur.
Virüs bulaştığında %10'luk bir ihtimal atlatma oranımız var. Bu %10'luk orana ise şunları yaparak girebiliriz belki:
Düzenli ve sağlıklı beslenmek, düzenli spor yapmak, öksürük ateş kesici gibi ilaçlar kullanmak, bol bol istirahat etmek.

Şimdi ben size sorayım, siz olsanız ne yapardınız?

1+1 evde bütün camları kapıları kapatıp öyle beklerdim ve yüzümde maske.

Türkiye'de olan yeni neslin büyük bir kısmı dışarı bile çıkmadığı için gençlere bulaşmaz ancak aileden de bulaşacaktır. ?

Türkiye'de olan yeni neslin büyük bir kısmı dışarı bile çıkmadığı için gençlere bulaşmaz ancak aileden de bulaşacaktır. ?
O yüzden 1+1 evde tek başına oturacaksın .d
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

ve zaten buraya gelmesi çok zor giriş çıkışlar kapatıldı her yerde ve kaçanlarıda yakalıyorlar zaten çinden buraya 10987 Km :D yani gelmesi çok zor

Bu mesajın üstüne Elazığ'da 6.8 deprem olmuş.
Aga zaten çinde yemeyen yemek yok yarasa böcek kuş köpek kedi yani böyle şeyler olması normal .d

ve ek olarak şunuda ekliyim onların çorbalardıa var .d

1+1 evde bütün camları kapıları kapatıp öyle beklerdim ve yüzümde maske.
Peki yemek yerken vs. maskeyi çıkarmayacakmısın :D sonuçta hava yoluyla bulaşabilir.

Aile bilinçliyse virüs vakalarının arttığı günlerde dışarıya çıkmaz :D

Peki yemek yerken vs. maskeyi çıkarmayacakmısın :D sonuçta hava yoluyla bulaşabilir.

Aile bilinçliyse virüs vakalarının arttığı günlerde dışarıya çıkmaz :D
o değilde eskiden Türkiye'ye küfür edenler şimdi Türkiye'ye gelmek istiyor çinden :qer

O yüzden 1+1 evde tek başına oturacaksın .d

ve zaten buraya gelmesi çok zor giriş çıkışlar kapatıldı her yerde ve kaçanları da yakalıyorlar zaten çinden buraya 10987 Km :D yani gelmesi çok zor

Maalesef belkide virüs çoktan Türkiye'ye gelmiş olabilir. Virüsün tam kuluçka süresi bilinmiyor şimdiki tahminler en az 6 gün olduğunu söylüyor. Fakat bu kuluçka süresi daha uzun ise Aralık ayında gelen yabancıların bu virüsü taşıyor olma riski yüksek. Eğer hala daha Türkiye'den ayrılmadılarsa.

Maalesef belkide virüs çoktan Türkiye'ye gelmiş olabilir. Virüsün tam kuluçka süresi bilinmiyor şimdiki tahminler en az 6 gün olduğunu söylüyor. Fakat bu kuluçka süresi daha uzun ise Aralık ayında gelen yabancıların bu virüsü taşıyor olma riski yüksek. Eğer hala daha Türkiye'den ayrılmadılarsa.
Olsaydı heralde etkilerini görürdük. Bu virüsün nasıl oluştuğunu merak ediyorum.

Çinlileri almıyalım ülkeye viruslu gelirler.

Düşünmek bile çok zor geliyor bana inşAllah önüne geçilir.​

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl