Corona Virüsü (COVID-19) yüzünden okullar tatil edilmeli mi ?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan iKaanStrafe
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 1.609
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Her ne kadar okullar tatil edilse bile ben bu tatilin uzayacağını düşünüyorum ki vaka sayısı da maalesef 5'e çıkmış :(

Bence uzatılması lazım zaten bakalım ne.olcak

Doğruyu söylemek gerekirse ben okulların tatil edilmesine bile şaşırdım. Sonuç olarak Türkiye'de yaşıyoruz. Ölüm döşeğine kadar giderdik.

Çoğu öğrencinin niyetinin sağlığını korumak olduğunu düşünmüyorum. Dün tatil haberini duyunca halay çeken kişileri gördüm..
Aynen sana katılıyorum şuanda öğrenciler tatile seviniyorlar fakat yaz tatilinde okula gelmek zorunda kalabilirler.
Benim düşüncemde Coronanın gripten farkı olmadığı yönünde tek farkı aşısı daha bulunamadı o yüzden ölüm ile sonuçlanabiliyor.
Virüs cok kötü bir zamana denk geldi cidden.

Evet, bu konuda haklısınız ancak eğitim sistemi o kadar kötü ki okul olsa da olmasa da olur. İnsanlar ezberci sistemden bıkıp usandı ?

Her ne kadar okullar tatil edilse bile ben bu tatilin uzayacağını düşünüyorum ki vaka sayısı da maalesef 5'e çıkmış :(

Dediğim gibi tatil olursa dersleri sonradan alma gibi bir zorunluluğumuz olursa şahsen benim açımdan çok kötü olur

Dediğim gibi tatil olursa dersleri sonradan alma gibi bir zorunluluğumuz olursa şahsen benim açımdan çok kötü olur

Evet, dediğiniz gibi benim açımdan da kötü olur ancak pazartesi günü sınavlarım vardı ki çok çalışmıştım. Tatil sayesinde her şeyi unutacağım.

5 olmadı 1 hafta 23den sonra online eğitim verilcek yani 2 hafta filan sürer. 5 oldunu nerden duydun merak etim
Vaka sayısından bahsediyor ve Sağlık Bakanlığı tarafından yapılan açıklamaya göre aynı aileden 5 kişide bu virüs görüldü. Bu demek oluyor ki ülkede bir salgının başlama ihtimali çok yüksek.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl