Corona Okul Tatil

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Wausy
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 572
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Wausy

Kaybetmeye korktuğun ne varsa, özgür bırak. ?
Elmaslar
139
Minecraft
troxeL

Discord:

' ☨ troxeL#5659

arkadaşlar okullar bildiğiniz üzere 2 hafta kapandı sizce daha fazla uzatılır mı ? bana sanki daha fazla uzatılıcak gibi geliyor gün geçtik ce daha fazla kişiye bulaşıyor virüs

Bence kesinlikle uzatılacak, vaka sayısı günden güne aktlanıyor. Önlemlerinde oldukça artacağını düşünmekteyim.

Bence kesinlikle uzatılacak, vaka sayısı günden güne aktlanıyor. Önlemlerinde oldukça artacağını düşünmekteyim.
bencede hatta sokak a çıkma yasağı bile çıkabilir her an

Çalıştığım yere valilikten kağıt geldi. Onu bunu bırak, sokağa çıkma yasağı gelicek. Marketler haftanın 3 günü çalışacak. Onun dışında heryer kapanacak.

bencede hatta sokak a çıkma yasağı bile çıkabilir her an
Çıkmasınıda isterim aslında. Her ne kadar bakan ve yetkililer evde durun desede halkımız ve yaşlılar halen sokakta ve olayın ciddiliğinin bilincinde değiller. Bu durumda yasak mantıklı olabilir.

Sokağa çıkma yasağı gelir ise bu olaylar çok çok azalacak 2,3 hafta yasak verseler her şey yerli yerine gelir diye düşünüyorum ben.

Mantıklı olun, ülkemizin büyük bir kısmı artık sokağa çıkmıyor. Sizce de tatil uzatılmaz mı? ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl