copy paste soulcraft işine devam ediyor

Hademir

Odunlara Vur Vur Vur!
Sunucu Sahibi
Elmaslar
31
Minecraft
Hademir

Discord:

Hademir#1356

Şikayeti Olan Kişi
Hademir
Şikayetçi Olunan Kişi/Takım/Şirket
SoulCraft
Konu
tasarım çalmak :D
1783983286075.webp

çizimini özel olarak yaptırdığım tasarımın, birebir kopyalanması ve mc-tr'de paylaşılmasını istemiyorum.
teşekkürler.

k
1783983417969.webp

1784038021446.webp

Şeytan ayrıntıda gizli :sohappy:

AİCraft her zamanki gibi kendini belli ediyor sunucu al sat yapan sattığı sunucular batan @enderyılmaz farkıyla

Googleye gemini watermark remover yazıp gemini logosunu silseler iyiydi.​
Ona bile ugrasmamışlar baksana en azından bir tasarımcı tutsalardı lafta büyük server bot mu player mi bilemem

O Kadar profesyonel şekilde çalıp yorulup değiştirmişler ki bütün tasarım hariç küçücük gemini logosunu silmeyi unutmuşlar harika harika :love:

Ona bile ugrasmamışlar baksana en azından bir tasarımcı tutsalardı lafta büyük server bot mu player mi bilemem
Spawnda birsürü afk player var sen düşün bot değilde ne, oyuncular afk bıraksa adalarına çeker farma koyar birşey yapar.

Spawnda birsürü afk player var sen düşün bot değilde ne, oyuncular afk bıraksa adalarına çeker farma koyar birşey yapar.
Zaten o sebeple afk mı botmu bilemem dedim yinede formda bu tür suclamalar yapmayalım beyfendiler belki kullanmıyordur haksız duruma dusmeyelim :)

Gemini: Ben Yapmadım Kumru Aİ yaptı :(

göz hakkıdır arkadaşlar adam hakkı olanı almış sizde çok abartmayın

Reklamın hâlâ kaldırılmaması veya değiştirilmemesi ayrı bir rezillik olmuş. Böyle devam.

Şu anda bu konuyu görüntüleyenler 3

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl