Mr_KillerHD
SonKahraman.Tk Hileli Op Faction
- Elmaslar
- 16
- Minecraft
- Mr_KillerHD
schematic hiç bilmiyorum ben skripter veya skidderim pluginlerdende çoğu plugini biliyorum ama schematic kullanmayı bilmiyorm schematic save dedikten sonra napcam ? file format fln dediOnu ayarlamak baya işkence //schematic save //schematic load <isim> ile daha rahat ayarlarsın.Ayarlayamazsan discorddan ekle. unbalanced#4452
Minezoid#4994
//schematic save <isim> //schematic load <isim> //paste şeklinde olacak ama copy paste kullanmayı bilmiyorsan uğraşma .schematic hiç bilmiyorum ben skripter veya skidderim pluginlerdende çoğu plugini biliyorum ama schematic kullanmayı bilmiyorm schematic save dedikten sonra napcam ? file format fln dedi
copy paste b iliyorumda ortalayamıyorum :D bi deniyeyim ben//schematic save <isim> //schematic load <isim> //paste şeklinde olacak ama copy paste kullanmayı bilmiyorsan uğraşma .
Cok teşekkürler ya unutmuşum vallaha diyorum çözümü var hatırlamak için açtım konuyu eyvallah.Copy alırken neresinde durursan oradan kopyalar
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!