Çözüldü CoolMinerMc v2 Paketi Gelsin mi ?

Gelsin mi ?

• Kullanılan toplam oy
    11
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

MübarekGenç

Demir Cevheri Gibiyim
Elmaslar
75
Minecraft
MubarekGenc
Arkadaşlar belki çoğunuz bilir.
Önceden CoolMinerMc adında bir paket yapmıştım ve bunu sizlerle birlikte paylaşmıştım.
Ve şu anda v2 sini yaptım ve 2018'e damga vurucak bir paket oldu.
Sizce v2 gelsin mi ?
Gelirse ücretli mi ücretsiz mi olsun ?​

Eski paketinizi incelemiştim. Gayet güzeldi aslında. V2 muhteşem bir paket ve güzel sistemler varsa ücretli yap derim.

Maden damga vurucak bi paket patlat gitsin :D Bu arada piyasdada ücretli ve işini çok profösyenel yapan arkadaşlar var gerek yok ücretliye ama genede sen bilirsin :)

Maden damga vurucak bi paket patlat gitsin :D Bu arada piyasdada ücretli ve işini çok profösyenel yapan arkadaşlar var gerek yok ücretliye ama genede sen bilirsin :)
Aga şu kafayı anlamıyorum. Gidip bi öceki pakete bak bari. Yorum kasmak yerine. Çöp & Arşiv bölümüne taşınmış bir konuda SKYBLCOK PLUGIN PAKETI + HARİTALAR > CoolMinerMC <

2. pakette SKYBLOCK kelimesini düzgün yazarsan güzel olacağından eminim :)
Eski paketinizi incelemiştim. Gayet güzeldi aslında. V2 muhteşem bir paket ve güzel sistemler varsa ücretli yap derim.

Yorumlarınız için sizlere teşekkür ederim. Paket şu anda yapılıyor. Ve yapımı bittiği anda sizler ile paylaşacağım. Üstelik efsane haritalar ile. Takipte kalın...

Damga vuracaksa hemen paylaş da görelin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl