nixolyw
Sunucum İçin Convert Plugini Veya Skript Arıyorum O Komutlu bi blok koyacağım o bloğa tıklandığında /convert açılacak ve içine koyulan eşyalar belirli para ile değişecek ve içindeki eşyaların değeri kadar vault ile para eklenecek
nixolyw
Malesef bulamadımEkli dosyayı görüntüle 272492Şöyle Var Mı Peki
razo_112
Merhaba bir skript yazdım test etmedim hata olursa yazabilirsiniz.Sunucum İçin Convert Plugini Veya Skript Arıyorum O Komutlu bi blok koyacağım o bloğa tıklandığında /convert açılacak ve içine koyulan eşyalar belirli para ile değişecek ve içindeki eşyaların değeri kadar vault ile para eklenecek
command /convert:
trigger:
open virtual chest inventory with size 3 named "§6Dönüştür" to player
on inventory close:
if name of event-inventory is "§6Dönüştür":
set {_total} to 0
loop all items in event-inventory:
if loop-item is not air:
# Burada eşya değerlerini belirliyorsun
if loop-item is diamond:
add (amount of loop-item * 100) to {_total}
if loop-item is iron ingot:
add (amount of loop-item * 10) to {_total}
if loop-item is gold ingot:
add (amount of loop-item * 50) to {_total}
# Diğer itemleri de buraya ekleyebilirsin
if {_total} > 0:
add {_total} to player's balance
send "&aEşyaların dönüştürüldü! &e%{_total}% &apara kazandın." to player
else:
send "&cHiç değerli eşya koymadın." to player
# Belirli bir bloğa tıklayınca /convert açtırmak için
on right click:
if clicked block is an emerald block:
execute player command "convert"
Hangi eklentinin gerektiğini yazsaydınız iyi olurdu.Merhaba bir skript yazdım test etmedim hata olursa yazabilirsiniz.
Kod:command /convert: trigger: open virtual chest inventory with size 3 named "§6Dönüştür" to player on inventory close: if name of event-inventory is "§6Dönüştür": set {_total} to 0 loop all items in event-inventory: if loop-item is not air: # Burada eşya değerlerini belirliyorsun if loop-item is diamond: add (amount of loop-item * 100) to {_total} if loop-item is iron ingot: add (amount of loop-item * 10) to {_total} if loop-item is gold ingot: add (amount of loop-item * 50) to {_total} # Diğer itemleri de buraya ekleyebilirsin if {_total} > 0: add {_total} to player's balance send "&aEşyaların dönüştürüldü! &e%{_total}% &apara kazandın." to player else: send "&cHiç değerli eşya koymadın." to player # Belirli bir bloğa tıklayınca /convert açtırmak için on right click: if clicked block is an emerald block: execute player command "convert"
upnexs
deniyorumMerhaba bir skript yazdım test etmedim hata olursa yazabilirsiniz.
Kod:command /convert: trigger: open virtual chest inventory with size 3 named "§6Dönüştür" to player on inventory close: if name of event-inventory is "§6Dönüştür": set {_total} to 0 loop all items in event-inventory: if loop-item is not air: # Burada eşya değerlerini belirliyorsun if loop-item is diamond: add (amount of loop-item * 100) to {_total} if loop-item is iron ingot: add (amount of loop-item * 10) to {_total} if loop-item is gold ingot: add (amount of loop-item * 50) to {_total} # Diğer itemleri de buraya ekleyebilirsin if {_total} > 0: add {_total} to player's balance send "&aEşyaların dönüştürüldü! &e%{_total}% &apara kazandın." to player else: send "&cHiç değerli eşya koymadın." to player # Belirli bir bloğa tıklayınca /convert açtırmak için on right click: if clicked block is an emerald block: execute player command "convert"
upnexs
command /convert: trigger: open virtual chest inventory with size 3 named "§6Dönüştür" to player on inventory close: if name of event-inventory is "§6Dönüştür": set {_total} to 0 loop all items in event-inventory: if loop-item is not air: # Burada eşya değerlerini belirliyorsun if loop-item is diamond: add (amount of loop-item * 100) to {_total} if loop-item is iron ingot: add (amount of loop-item * 10) to {_total} if loop-item is gold ingot: add (amount of loop-item * 50) to {_total} # Diğer itemleri de buraya ekleyebilirsin if {_total} > 0: add {_total} to player's balance send "&aEşyaların dönüştürüldü! &e%{_total}% &apara kazandın." to player else: send "&cHiç değerli eşya koymadın." to player # Belirli bir bloğa tıklayınca /convert açtırmak için on right click: if clicked block is an emerald block: execute player command "convert"
razo_112
merhaba,işinize yaradımı?deniyorum
razo_112
TuSKe eklentisini yüklermisiniz?
razo_112
1.20.1 sürümü için bir skript mi istiyorsunuz?tuske 1.20.1 e uygun değil galiba
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!