Tanıtım ControlPanel | Basit Bir Yönetici Menü | #CAN147 Türk Yapimi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

CAN147

Ahanda Zümrüt!
Elmaslar
665
Discord İzni

Discord:

CAN147#1757

z-yeni_logo-header-png.47437

Merhaba arkadaşlar ben can sizlere yeni eklentimi tanitmak istiyorum biliyorum az özelliği var ama güncellicegim için bunu buraya birakiyorum ve paylaşiyorum umarim beğenirsiniz bu bir eklentidir skript olarak algilamayin sakın sadece yetkiye sahip üyeler menüyü açabilir ve özellikleri kullanabilirler!
Elmas vererek ve eklentiyi paylaşarak bana destek olabilirsiniz herkese çok teşekkürler!

Resim:
Adsız.png

Komutlarimiz:
Wiki:
/cp komutu (Permissions: controlpanel.yetki) (Menüyü açar)
/cp reload (Permissions: controlpanel.reload) (Config yeniler!)
Sohbet kapaliyken konusmak için (Permissions: sohbet.yetki)
Config:
Kod:
## Merhaba bu eklenti can147 tarafindan tasarlanmiştir!
## Discord: CAN1479#9491
## Lütfen emegimin karşiligi olarak beni ekliyebilir ve bu eklentiyi paylaşabilirsiniz
## Config yenilemek için /cp reload komutunu kullanin!
## Bu eklenti güncellendiginde bir çok şey eklenecek!
ControlPanel:
 Dünya: world
 Sohbet: true
 DropItem: true
 Pvp: true

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Kontrol menüsü deyince insanın aklına bir çok kontrol edilecek şey geliyor, bu biraz daha gelişebilir ama emek vermişsin eline sağlık.

Kontrol menüsü deyince insanın aklına bir çok kontrol edilecek şey geliyor, bu biraz daha gelişebilir ama emek vermişsin eline sağlık.
Konu da dedigim gibi güncellemek için buraya koydum paylaştim dahasi burada kalsin ki hatirlayip güncelliyim diye teşekkürler!

Geliştirilebilir , başlangıç için güzel olmuş fakat paylaşılan şeyleri sürekli tekrar etmek mantıksız bence , biraz daha özgün özellikler koyabilirsin.
Ayrıca sohbet kapatılınca sanırım tüm sohbet kapatılıyor yani oyuncuya gelen mesajlar değil ?

Son düzenleme:
basit şeyler güzel ama geliştirebilirsin dostum başarılar

Skript ile daha iyi olmaz mıydı acaba?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl