Çözüldü Console hataları yardım istiyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Moonlight_Prince

Somon Balığı Selam Vermeye Geldi
Elmaslar
0
arkadaşlar selamunaleyküm
ilk konum olduğu için bazı hatalarım olabilir size ihtiyacım var yardımcı olursanız çok mutlu edersiniz
arkadaş gazı ile sunucu açma kararı aldum çok kısıtlı bir zamanım var önümüzdeki cumaya kadar açmam gerekiyor
internetten bulduğum plugin paketleri vesair birleştirerek kendime opskyblock sunucusu açma kararı aldım (önceden factions serverim vardı az buz bilgim var yaparım diye düşündüm)
ama bu sefer bazı sorunlar ile karşılaştım rütbe sistemi yapamadığım için bulduğum bir paketten Luckyperm ile kurulu rütbe skripti aldım luckyperm eski olduğu için lp editor giremedim güncelledim güncelleyince 'tab' pluginim hata vermeye başladı. tek hatam tab plugini değil skriptlerde itemlerin idsi girilmiş sanırım ama id yerine isim girmem gerekiyor o hata veriyor (latest logdan bakmanızı rica ediyorum) aynı zamanda oyuncular için /set komudu (oplerdeki worl editin oyuncu hali) onun için skript mirror indirdim ama oda hata veriyor

(DÜZENLEDİM)
sonradan hastebine attığım loga bakarken gördüm 549. satırda birşeyin sürümü uyumsuz diyor yanlış görmediysem hangi yüklediğimin sürümü uyumlu değil tam anlayamadım

bunlar için yardımınızı bkliyorum üslübumda hata varsa affola hepinize çok teşekkür ederim şimdiden

Son düzenleme:
TAB Plugin Olarak Güncel versiyonu bu galiba bundan sonrada güncellenmicek diye biliyorum.

Skriptlerden oyundan sk reload all çekip atarmısınız.

Ekli dosyalar

• TAB.rar
    TAB.rar
    624,5 KB · Görüntüleme: 133
TAB Plugin Olarak Güncel versiyonu bu galiba bundan sonrada güncellenmicek diye biliyorum.

Skriptlerden oyundan sk reload all çekip atarmısınız.
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
skript reload all çektim
tab pluginini de gücellemiştim aslında ama olmamış senin verdiğinle tekrardan denedim düzelti tab için teşekkür ederim skriptide halledebilirsek çok iyi olucak çok teşekkür ederim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl