NotFrostings
Birisi mi Spawnlandı?
- Elmaslar
- 3
Hmm. Peki benim için bu skripti yapar mısın?Skript ile yapılıyor diye biliyorum
Kendin yapabilirsin bu zor bir şey değil.Hmm. Peki benim için bu skripti yapar mısın?
Skripter olduğumu sanmıyorum -_-Kendin yapabilirsin bu zor bir şey değil.
İnternette İngilizce dili ile falan hiç çevirdin mi?Skripter olduğumu sanmıyorum -_-
Bir çok kez denedim ama, addon vb. gibi şeylerden anlamıyorum ancak elimde buna ait bir kod var geliştirebilirim diyorsan verebilirim hem sanada konu çıkar? veya satarsın nede olsa bunu fazla yapan yokİnternette İngilizce dili ile falan hiç çevirdin mi?
on rightclick on player:
if {ony::%player%} is true:
make the clicked entity ride the player
stop
delete {ony::%player%}
eject the passenger from the player
set {ony::%player%} to true
on rightclick on player:
if {ony::%player%} is true:
make the player ride the clicked entity
delete {ony::%player%}
stop
eject the passenger from the clicked entity
set {ony::%player%} to true
Hm. Güzel kullanacağım ama denemeden önce bir şey sormak istiyorum. Concon tarzı mı? yaani biri bize bindikten sonra onu fırlatabiliyor muyuz?Kod:on rightclick on player: if {ony::%player%} is true: make the clicked entity ride the player stop delete {ony::%player%} eject the passenger from the player set {ony::%player%} to true
Bu skriptti yüklediğinizde bir oyuncuya sağ tıklayınca o oyuncu üstünüze biner. Tam tersi için ;
Kod:on rightclick on player: if {ony::%player%} is true: make the player ride the clicked entity delete {ony::%player%} stop eject the passenger from the clicked entity set {ony::%player%} to true
Heh. İşte aradığım şey bu idi :DÇözüldü - Oyuncuyu üstüne alıp fırlatma 1.14.4
Öncelike İyi Akşamlar; Sizlerden isteyeceğim skript bir oyuncu bir oyuncuya sağ tıkladıgında oyuncunun üstüne binecek, oyuncu herhangi bir yere bakıp sol tıkladıgında ise üstündeki oyuncuyu havaya veya yere fırlatabilecek, ayriyeten düştüğündede can gitmesin. Eğer böyle bir plugin varsa onuda...www.mc-tr.com
Şu konuya bakar mısınız o skripttide ben yapmıştım.
profesor7037
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!