☪ ConconCraft ☪ Plugin Paketi 50 TL ☪

Paket Nasıl ?

• Çok Güzel

Oy: 8 50,0%
  • Geliştirilebilir

Oy: 1 6,3%
  • Kötü . Satılmaz

Oy: 7 43,8%

• Kullanılan toplam oy
    16
Ah be canım sen leak sonra bu bu sürümde çalışıyor şu sürümde vesayre falan ben faction paketini yapakrken bile hata verdi leak 0 biz emek vererek alalım o korsan sitelerinden siz indirin haksızlık edin sonra canın sıkılmasın aman aman dimi. Leak indir NEWİTEMS kafa rahat ama leak indirdin adam bir telif atsa o tür sitelere emin ol o siteler kapanır. NEWİTEMS

• 1.9
    1.10
    1.11
    1.12
çalışmakta. diger pluginlerde öyle yani 1.9-1.12 uyumlu bir paket anlayabildiysen tabi.
Haklısın bedava alıp milletin hakkıına niye satim

NEW ITEMS PLUGINI BENDE VAR ISTEYENE INDIRME LINK KOYARIM[DOUBLEPOST=1498199321,1498199283][/DOUBLEPOST]PARAYLA SATIN ALIB VERIYORUM

NEW ITEMS PLUGINI BENDE VAR ISTEYENE INDIRME LINK KOYARIM[DOUBLEPOST=1498199321,1498199283][/DOUBLEPOST]PARAYLA SATIN ALIB VERIYORUM
Özelden link atarmisiniz ve araba pl si varsa onuda koyarsanız yalvaririm lütfen lütfen lütfen lütfen lütfen

Pakette kazı kazan yok ona göre satın alın.

Kusura bakma ama böyle bir pakete kimse 50 TL vermez.
50TL ye kendi paintlerini içeren paket satan var.
Yanında texturepackle beraber 35TL ye muhteşem conconcraft paketi bırakanlar var.
Yinede inşallah alan çıkar.
Şimdiden iyi şanslar.
İyi günler, iyi forumlar.

Hiç satın mı ve satın alan kişi bu mesajı gördüyse sunucu ip sini vere bilirmi?

Face veya skype felan varmı ?

Paketi Almak İstiyenler için Facebook :
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
= skype : ozgur123hd
[DOUBLEPOST=1501493236,1501493169][/DOUBLEPOST]
Paketi Almak İstiyenler için Facebook :
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
= skype : ozgur123hd

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl