ConconCraft İsteklerim

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan SedatTR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 2.474
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

SedatTR

ok
Elmaslar
158
Minecraft
SedatTR

Discord:

SedatTR#8666

Merhabalar. Ben Minecraft Evi ConconCraft'inin bazı özelliklerini çok beğendim de bildiğiniz plugin var mı?
1- Arsa plugini. Seviyeli ve "Arsa" olarak geçiyor.
2- Meslek plugini. Dolma özellikli örneğin 60kisi olunca doluyor eşit dağılımı istiyorum .
3- Görev plugini. Görevi yapınca direk ödülü vermiyor bir menüye koyuyor eşyayı oradanda alınıyor.
4- Bide şu /menu komutunun benzeri olan varsa verebilir misiniz?

Bunlar bana çok lazım çünkü çok sevdim bende deluxemenus ile birazcık deneyerek yaparım ama nasıl bağlamışlar onu bilmiyorum. Örneğin o mesleklerin loresindeki "65 kişi katıldı" mesajını. Onu yapamam.
Çok şey istediysem kusura bakmayın .

Aynen Keşke birileride çıkıp verse

@ÖmerBeyi Tabikide Olabilir yapabiliyorsanız

Skript olabiliyormu?
Olur sıkıntı değil, eğer varsa verbilirsen teşekkür ederim.
+ MinecraftEvi Serverindeki conconcraft ile benim sunucum birebir aynı, menüleri , /warp maden'i bile aynı. Bide o yükseltilebilir ev plugini'ni biliyorum fakat paralı.

Olur sıkıntı değil, eğer varsa verbilirsen teşekkür ederim.
+ MinecraftEvi Serverindeki conconcraft ile benim sunucum birebir aynı, menüleri , /warp maden'i bile aynı. Bide o yükseltilebilir ev plugini'ni biliyorum fakat paralı.
Zaten internet gibi yerlerde paylaşılıyor :) bunda ne var ki önemli olan kendi aklında ki projeni sergilemek.​

Zaten internet gibi yerlerde paylaşılıyor :) bunda ne var ki önemli olan kendi aklında ki projeni sergilemek.​
0radakiler sadece bilinen pluginler. Ben ise skript, plugin yazarak kendim yapıyorum. Herşey aynı değil "benzer".

0radakiler sadece bilinen pluginler. Ben ise skript, plugin yazarak kendim yapıyorum. Herşey aynı değil "benzer".
Yukarıda ki mesajında birebir aynı demişsin şimdi ise benzer diyorsun.​

Yukarıda ki mesajında birebir aynı demişsin şimdi ise benzer diyorsun.​
Tamam yanlış yazmış olabilirim üsttekinide, buna neden takılıyorsun? Ben sadece plugin istedim ve sen gereksiz mesajlar gönderiyorsun. Sadece sorularıma cevap istiyorum, eğer bilmiyorsan mesaj atmamalısın bence :)

@SedatTR yükseltilebilir ev pluginin adı ne söyleyebilirmisin

@SedatTR Peki O Warp Maden için gerekli pluginler veya skriptler nedir

@SedatTR Peki O Warp Maden için gerekli pluginler veya skriptler nedir
Kendim özel skript yaptım onun için. Eğer o kırılan madenlerin geri gelmesini istiyorsan skript ile yaz yada CustomOreGen ile olabilir ama skript daha mantıklı çünkü CustomOreGen biraz uymuyor.
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Belki paylaşırım

@SedatTR vallaha skript yazmakla aram kötü eğer paylaşırsan çok sevinirim gerçekten kullanmak isterim yani...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl