conconcraft serisini biliyorsan eğer cüzdan var ve cüzdan elindeyken sağ tık yapınca bakiyeyi gösteriyor ben İconomyUnlocked kullanıyorum tıpkı o dediğiniz komut gibi.Cüzdan dediğiniz şey tam olarak nasıl bir şey? Bu sistemi bilmeyen birisine kısa şekilde anlatır mısınız?
Belki istediğiniz şey economy pluginlerindeki /balance komtu olabilir. (bkz. EssentialsX)
dediğini anlıyrum bunun için bir scipt yazmıştım dosya olarakta ekliyeceğim bunun gibi ama daha gelişmişi mesela cüzdanın bir görseli falan olabilir bunu sormamın sebebi de skript tam bilmiyor olmam ki zaten bu skripti bile youtubede videolar izleye izleye kodladımBu tarz eklentiler oyuncular oyuna girdiğinde eline item veriyor ve bu itemlere belirli komutlar atanabiliyor. Sağ tıklandığında /balance komutunun çalışmasını sağlayabilirsiniz. Bu sayede cüzdan işlevi görmüş olur. Eğer menü yapmak isterseniz, aynı şekilde /balance komutunu eklemek yerine menü tasarlayıp menüyü açan komutu eklerseniz olur.
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

apcu
Cüzdan eşyasını özel görünümlü yapmak istiyorsunuz anladığım kadarıyla. Bunu yapmak için texture pack yapıp oyunculara yükletebilirsiniz. Eğer daha kolay şekilde texture pack düzenlemek ve oyunculara yükletmek istiyorsanız ItemsAdder, Oraxen, Nexo gibi eklentiler kullanarak kaynak paketinizi kolayca yapabilirsiniz. Eşyayı ekledikten sonra /iagive <oyuncu> <eşya> gibi bir komutla oyuncuya verebilirsiniz.birde mesale cüzdan diye yeni bir item oluşturup aynı işlevi verip görseli öyle ayarlıyacağım ama bunları nası yapacağımı bilmniyorum bu yüzden yardım istiyorum bunuda cutomitem ile yapıcam onuda biliyorum ama nası yapıcam önemli olan o işte nasıl yapıldığını bilen biri varsa anlatmasını veya yapmasını istiyorum
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!