Conconcraft 1.14.4 Plugin Paketi!! Gelişmiş Sistemler (GPNW TEAM)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Türk_Craft

Bir Kömür Göründü Kaptanım!
Elmaslar
12
Minecraft
AliHD_YT

Discord:

AliHD#4006

Öncelikle tekrardan merabalar, ilk paketimi yaptım ve bunu Conconcraft ile başlamak istedim. Eğer bir hatam varsa lütfen belirtin, ona göre düzelteyim. Yorumlarınızıda lütfen dikkatli yapın çünkü bu benim ilk paketim ve burada kendime 'Çok güzel bir paket yaptım' vb. demiyorum. İYİ FORUMLAR

PAKET KISACA ÖZET

- Hiçbir sunucuda olmayan (Daha doğrusu görmediğim) Meslek sistemi vardır paketin içinde. Bu sistem oyuncular arası ticareti %70 artıracaktır.
- Chat'ten imleçle tıklamalı tpa sistemi var.
- Vergi sistemi var (DAHA GERÇEKÇİ)
- Muhtarlık sistemi var
- Bir oyuncu bir oyuncuya sağ tıkladıgında oyuncunun üstüne binecek, oyuncu herhangi bir yere bakıp sol tıkladıgında ise üstündeki oyuncuyu havaya veya yere fırlatabilecek, ayriyeten düştüğündede canı gitmeyecek. (Bir yerden tanıdık sanki :D)
- Menüleri zaten gördünüz
- Mob Öldürünce %9 şansa Kasa çıkıyor. (Havai Fişek'te patlıyor, buda sanki tanıdık :D)

EKLENECEKLER:
- Menülü arsa alma sistemi eklenecek (TEK TIKLA ARSA ALABİLECEKSİNİZ)

Not:
- YORUMLARDADA BELİRTİRSENİZ NELER EKLEYEBİLECEĞİMİ ÇOK SEVİNİRİM

PAKET TANITIM VİDEOSU:

Plugin Paketi Link:Şu anda yapım aşamasında en kısa zamanda video çekilerek plugin paketi paylaşılacaktır.

Güzel olmuş ellerine sağlık.

Dostum Discord Varsa Ekleyebilirmisin Senin Profildekini Denedim Olmuyo Sen Beni Ekle Aluze#1861

Paketinizi beğendim fakat konu içerisinde çok daha detaylı anlatılabilirdi.

Kardeşim banada discorddan istek atabilirmisin bir kaç şey soracağım.
BaRaN#0970

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl