Çözüldü commandwhitelist

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Rangna13

Demir Cevheri Gibiyim
Elmaslar
90
Minecraft
Rangna13

Discord:

Rangna13

1.21.4 commandwhitelist kullanıyorum oyuncunun bazı komutları göremesin ama kullanabilsin istiyorum bunu nasıl yapabilirim yani chatta komutu yazdığında kırmızı gözüksün fakat kullanabilsin

yani öyle bir garip istekki bu ne diğeceğimi bilemedim böyle bir şey mümkün diğil daha detaylı anlatırmısın

yani öyle bir garip istekki bu ne diğeceğimi bilemedim böyle bir şey mümkün diğil daha detaylı anlatırmısın
mesela bi skriptle oyuncu /çöp yazınca execute player command "trash" ekledim diyelim bu şekilde oyuncu /çöp yazınca /trash yazılmış sayılcak yani commanwhiteliste hem /trash hem /çöp eklemem gerekcek yada InteractiveChat pluginini kullancam oyuncu chata [inv] atcak başka bi oyuncu bu chattaki [inv] e tıklayınca eğer comamndwhiteliste /InteractiveChat ekli değilse çalışmayacak bu bi kaç pl de daha böyle

yapamassın.
mesela bi skriptle oyuncu /çöp yazınca execute player command "trash" ekledim diyelim bu şekilde oyuncu /çöp yazınca /trash yazılmış sayılcak yani commanwhiteliste hem /trash hem /çöp eklemem gerekcek yada InteractiveChat pluginini kullancam oyuncu chata [inv] atcak başka bi oyuncu bu chattaki [inv] e tıklayınca eğer comamndwhiteliste /InteractiveChat ekli değilse çalışmayacak bu bi kaç pl de daha böyle

rangna komutun ne yapmasını istiyorsun
komuttan bişey istemiyorum sadece plugin isimlerinin ve oyuncuların hangi plugini kullandığımı görmesi şahsen rahatsız edici mümkün olan en kusursuzunu yapmayı deniyorum

komuttan bişey istemiyorum sadece plugin isimlerinin ve oyuncuların hangi plugini kullandığımı görmesi şahsen rahatsız edici mümkün olan en kusursuzunu yapmayı deniyorum
commanddefender kullan. ayrıca görmesini istemediğin komutları tek tek kapatabilirsin. ne chatte gözükür ne tab yaparken görünür. komutu görmesin ama kullanabilsine gerek kalmaz. Örneğin bir eklentin var hem plugin ismiyle çalışıyor hemde normal bir komutu varsa plugin ismiyle çalışan komutu kapatır diğerini aktif bırakırsın.

 Rangna13 ⇴ §f[§b%player_name%'s Inventory§f]§r
[22:32:36 INFO]: Environment: Environment[sessionHost=[URL]https://sessionserver.mojang.com[/URL], servicesHost=
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
, name=PROD]
[22:32:39 INFO]: Rangna13 issued server command: /interactivechat viewinv 60db6aee8951246f761de5d545e8b1676b7ba6a8 tam olarak olay bu oyuncu /interactivechat komutunu kullanabilsin fakat normal manuel olarak elle yazılmayı denediğinde kırmızı olarak gözüksün

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl