CommandWhitelist sorun

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Umut113
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 17

Umut113

Odunlara Vur Vur Vur!
Elmaslar
3
Minecraft
UmutTE234

Discord:

2v99swo

Latest Log Dosyası
yok
Spark Rapor Linki
yok
merhablar ana dünyadaki komutları lobide göstermemek için bu eklentiyi yükledim ama bütün dünyalardaki komutlar gitti dünyaya göre komutları nasıl açıcam mesela lobide komutlar açılmasada olur ama diyelim dünyam smp /sethome /tpa falan gözükmesini istiyorum ve tam nerden yapıcam teşekkür ederim.

merhablar ana dünyadaki komutları lobide göstermemek için bu eklentiyi yükledim ama bütün dünyalardaki komutlar gitti dünyaya göre komutları nasıl açıcam mesela lobide komutlar açılmasada olur ama diyelim dünyam smp /sethome /tpa falan gözükmesini istiyorum ve tam nerden yapıcam teşekkür ederim.
Config üzerinden;

groups:
default:
commands:
- sethome
- tpa

Şeklinde ekleme yaparak kullanılmasını istediğiniz komutları ekleyebilirsiniz. Bunlar dışında buraya eklemediğiniz komutlar OP permine sahip olanlar dışında kullanılamaz olacaktır.

Eğer farklı gruplara farklı kullanılabilir komutlar vermek isterseniz;

groups:
default:
commands:
- sethome
- tpa
grup-ismi:
commands:
- komut1
- komut2

Şeklinde ekleme yaptıktan sonra commandwhitelist.group.grup-ismi gibi yetki verirseniz sadece verdiğiniz yetkiye ait komutlar kullanılabilir olacaktır.

Eğer kullanılmasına yetki verdiğiniz bir komutun alt komutuna erişimi engellemek istiyorsanız;

groups:
default:
commands:
- sethome
- tpa
- home
subcommands:
- home delete

Gibi ekleme yapabilirsiniz, bu şekilde eklentinin bulunduğu sunucuda komutların kullanımını açıp/kapatabilirsiniz ancak bu eklenti ile aynı sunucuda bulunan dünyalara özel bir ayar yapmak istiyorsanız bildiğim kadarıyla böyle bir özelliği bulunmuyor.

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl