ProEdo
Zombi Geldi, Beni Yedi
- Elmaslar
- 69
- Minecraft
- pBooom
- Yok
- X
- Yakında
zNightLastTR | EmreCan#8990
Reyiz Doğru Giriyorum ve 1 defa tıklıyorum yavaşca olmuyor ?cok fazla tıklıyorsun. Ekledigin kod sunucuda bulunmuyor. Daha yavas tıkla dogru kod gir.
/npc addcmd false noperm piyango olmazmı kod dogrusunu atarmısınız?cok fazla tıklıyorsun. Ekledigin kod sunucuda bulunmuyor. Daha yavas tıkla dogru kod gir.
Reyiz Ben SUnucuyu Açmadım Paketim Bitince Açacağım Yani Hazır Olduğu ZamanSunucu ip atarsanız yardımcı olurum.
Deniyeceğim Umarım Olur... Bu/npc addcmd piyango
Üzgünüm yok ama forumda Halilin paylastıgı bir chest commads li marketi var bakmanızı tavsiye ederim.CraftRise Tipi Sanal Market (%100 ChestCommands Destekli / DeluxeMenus %70)Deniyeceğim Umarım Olur... Bu
arada Sizden Bir Şey İstiyeceğimde Eğer Yardımcı Olursanız Sizde Acaba PlayerShopGui+ Türkçe Config varmı ve ShopGui+ Config ve shop varsa verebilirmisiniz=?
Peki PlayerShopGui+ varmı?Üzgünüm yok ama forumda Halilin paylastıgı bir chest commads li marketi var bakmanızı tavsiye ederim.CraftRise Tipi Sanal Market (%100 ChestCommands Destekli / DeluxeMenus %70)
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!