Yazar ve Destek Ekibi Alımları Aktif!
Merhaba Ziyaretçi!, Forumumuzun yazar ve destek ekibine katılmak ister misiniz? Yetkili market, yetkili sistemi ve başvuru formu gibi birçok bilgiye ulaşmak için buraya tıklayın.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba, gençler. Yeni kurmuş olduğumuz bu, Build Takımı ne amaçla ve neden kurduğumuzdan bassetmek istiyorum size. Öncelikle @LySoon un önderliğinde olan bu takım tamamen gelecekteki hizmetlere dayanacak bir takım olacağı için tek bir amaç ile kuruluyor oda güzel bir "AİLE" ortamı için ve güzel bir global build takımı olabilmek için'dir.
Kendini ben miş gibi tanıtan bir çok insan gördüm bunlara sakın kanmayın!
Kurallarımız gayet basittir!
Küfür, hakaret, ırkçılık ban sebebidir. Oyunda da geçerli discord'da da geçerlidir.
Ders'i sabote etmek ban sebebi'dir.
Ders'e 3 kez gelmezseniz ban yersiniz!
Ders saatleri 20:00'dır 20:01'da gelirseniz ban yersiniz.
Gelmeme durumunda belirtmezseniz ban yersiniz! Mazeretinizi belirtmek zorundasınız!
BT'den çıkan kişiler kesinlikle ekibimize alınmayacaktır!
Discord'da mikrafon zorunludur!
Discord'a gelen her üye. Adını soyadını verek kendini tanıtmalı aksi takdir'de atılır. Sizden sadece soy isminizi istiyoruz TC'kimliğinizi değil. itirazınız varsa gelmezsiniz zaten.
Merhaba, gençler. Yeni kurmuş olduğumuz bu, Build Takımı ne amaçla ve neden kurduğumuzdan bassetmek istiyorum size. Öncelikle @LySoon un önderliğinde olan bu takım tamamen gelecekteki hizmetlere dayanacak bir takım olacağı için tek bir amaç ile kuruluyor oda güzel bir "AİLE" ortamı için ve güzel bir global build takımı olabilmek için'dir.
Genel yönetim ve moderasyon tamamen benim elimde. Kendini ben miş gibi tanıtan bir çok insan gördüm bunlara sakın kanmayın! Kurallarımız gayet basittir! Küfür, hakaret, ırkçılık ban sebebidir. Oyunda da geçerli discord'da da geçerlidir. Ders'i sabote etmek ban sebebi'dir. Ders'e 3 kez gelmezseniz ban yersiniz! Ders saatleri 20:00'dır 20:01'da gelirseniz ban yersiniz. Gelmeme durumunda belirtmezseniz ban yersiniz! Mazeretinizi belirtmek zorundasınız! BT'den çıkan kişiler kesinlikle ekibimize alınmayacaktır! Discord'da mikrafon zorunludur!
Discord'a gelen her üye. Adını soyadını verek kendini tanıtmalı aksi takdir'de atılır. Sizden sadece soy isminizi istiyoruz TC'kimliğinizi değil. itirazınız varsa gelmezsiniz zaten.