Çözüldü CombatLogX

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

islam albayrak

Odunlara Vur Vur Vur!
Elmaslar
1
Minecraft
islamreyz

Discord:

islam.reyz#9992

Selam Ben CombatLogX kullanıyorum uzun süredir eskiden çok iyi çalışıyordu güncelleme istedi bende güncelledim sunucu 1,15,2 de 1,16,5 e taşımak için tüm pluginleri yavaş yavaş güncelliyorum chatte güncelleme isteyenleri neyse şimdi indirdim ayarları denkleştirdim fakat sorunlu çalışıyor çatışmadayken çatışma süresi eskiden envanter üstünde yazıyordu ama artık yazmıyor çalışmıyor vede savaş esnasındayken block koyup istediği gibi tp atabiliyor oyuncular bunu düzeltebilecek varmı
şuanki config:
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

eski config:
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

şuanki language:

eski language:

şuanki expanions:

eski expanions:

Son düzenleme:
konsol loglarını atabilir misin? Yada editlemede problem var diyorsan yedeğini al ve sıfırdan yükle.

[11:07:04] [main/WARN]: Failed to load eula.txt
[11:07:04] [main/INFO]: You need to agree to the EULA in order to run the server. Go to eula.txt for more info.

Dostum eula, true yapmadan sunucuyu açamazsın?

s
[11:07:04] [main/WARN]: Failed to load eula.txt
[11:07:04] [main/INFO]: You need to agree to the EULA in order to run the server. Go to eula.txt for more info.

Dostum eula, true yapmadan sunucuyu açamazsın?
sunucu açık eula true hata olmuş orda

Discord üzerinden ekledim, yardımcı olabileceğimi düşünüyorum.

tekrar haste yada pastebin yoluyla atarmısın hepsini.
hangilerni log mu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl