CombatLogX komutları engelleyemiyorum

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Emre4343
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 338
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Emre4343

Birisi mi Spawnlandı?
Elmaslar
0
CombatLogX plugini kullanmak istiyorum çünkü bir sürü özelliği var ama savaşa girildiğinde komutları kapatamıyorum dosyaları baya inceledim internetten de araştırdım hiç bilgi yok savaştayken komutları engellemeyi bilen varsa söylerse sevinirim ya da daha güzel bir plugin önerisi de olabilir

Normalde engelliyor olması lazım, ben kendime OP verip savaşa girdiğimde bile her komutu engelliyordu. Sunucunuzda deneyebilir misiniz? Bir de sunucu sürümü, CombatLogX sürümü ve indirili addonları atabilir misiniz?

BlueSlimeCore ve CombatLogX var sunucuda onun dışında pluginle çakışacak bişey yok kaç kere denedim hiçbir şekilde engellemiyo OP ile alakası yok combatlogx in son sürümü yüklü sunucu sürümü de 1.19.2

BlueSlimeCore ve CombatLogX var sunucuda onun dışında pluginle çakışacak bişey yok kaç kere denedim hiçbir şekilde engellemiyo OP ile alakası yok combatlogx in son sürümü yüklü sunucu sürümü de 1.19.2
CombatLogX'in addonları da var. Herhangi biri yüklü mü? Yüklü ise listesini atabilir misiniz?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl