donsuzturk
Blok bugunun combatla ne ilgisi olabilir ki? Bizde kullanıyoruz fakat bizde bu tarz sorun yok maalesef. Daha detaylı bir şekilde konu açarsanız sizin faydanıza olur. Plugin listesi olabilir, ekran görüntüsü olabilir.combatlogda blok kırma bugu vardı yani oyuncular savaştayken kazmayla wg li de olsa alanları hızlıca kırıp dışarıya çıkabiliyordu bug ile bunun yüzünden combatlogx geçtim ancak son sürüm de 9 9 4 0 sanırsam oyuncular yine blok bugu yapabiliyor nasıl engellerim ? bedrock koymadan dışına :D
Combatlog dayken böyle bir şey vardı combatlogx geçtim ve blok bugu yani savaş sırasında blok kazma yaşanmamaya başladı ama sonradan 9 9 4 0 güncellemesiyle combatlog gibi yaşanmaya başladı olay bu başka neden olur ki blok bugu combatlogx yükleyince geçtiğine göre ?Blok bugunun combatla ne ilgisi olabilir ki? Bizde kullanıyoruz fakat bizde bu tarz sorun yok maalesef. Daha detaylı bir şekilde konu açarsanız sizin faydanıza olur. Plugin listesi olabilir, ekran görüntüsü olabilir.
donsuzturk
Savaş sırasında blok mu kırılıyor şu anda ve siz kırılmamasını mı istiyorsunuz?Combatlog dayken böyle bir şey vardı combatlogx geçtim ve blok bugu yani savaş sırasında blok kazma yaşanmamaya başladı ama sonradan 9 9 4 0 güncellemesiyle combatlog gibi yaşanmaya başladı olay bu başka neden olur ki blok bugu combatlogx yükleyince geçtiğine göre ?
Belirtme. Sorun Çözüldü.Merhaba, Sorun çözüldü ise belirtiniz lütfen.
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!