Çözüldü combatlog işlevi gören eklenti?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan yusufemirxd
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 482
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

yusufemirxd

Yay Yok, İskelet Yok
Elmaslar
117
Minecraft
yusufemird

Discord:

Yusuf Emir#3303

combatlog veya combatlogx eklentileri beni son günlerde oldukça sıktı blok kırma bugu olsun npc bırakmaları olsun şimdi yanlış yapıyorsun diyecekler için tek tek değiştirdim default kullandım hep aynı hep aynı ...
Combatlogx işlevi gören eklenti var mı?

Combatlogx aslında sorunsuz çalışan bir eklenti sadece yeni sürümünde artık expansions dan ayarlanıyor her neyse soruna döneyim.
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
Bu eklenti işini görecektir anlık olarak sunucumda kullanıyorum herhangi bir saçmalıgına rastlamadım.

Combatlogx aslında sorunsuz çalışan bir eklenti sadece yeni sürümünde artık expansions dan ayarlanıyor her neyse soruna döneyim.
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
Bu eklenti işini görecektir anlık olarak sunucumda kullanıyorum herhangi bir saçmalıgına rastlamadım.
Sağol yani savaş sırasında oyundan çıkınca adamın eşyaları falan düşsün yeterli bir de savaşa girince savaştasın desin işte savaştan ayrılma süresi olsun savaş sırasında belirli komutlar kullanılmasın bunlar var mı @tanersins

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl