Çözüldü Combatlog Çalışmıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

UğurkanBararbasi

Koydum Çalışma Masasını
Elmaslar
8
Minecraft
UgurkanBey
arkadaslar merhaba konu başlığından gördüğünüz gibi serverde combatlo çalışmıyor ! birtürlü başaramadım önceden çalışıyordu sonradan bozuldu bir pluginlemi çalıştı anlayamadım reload atabiliiyordum ama sonra bozuldu bende sonra combatlogx pluginin kullandım buda chata yazı yazmayı bırakın düştüğünüzde bile combatlog oluyor ve adam bir adamı öldürdüğünde itemleri bile düşmüyor ama ölen adamdan da siliniyor ne yapabilirim ?

Combatlog un çalışmadığı loglardan birini atabilirmisin plugin hata veriyor olabilir.

Essentials Protect eklentinizi güncelleyin. Daha sonra sunucu sürümünüze uygun olarak tekrardan Combot Log eklentisini indirin.

sadece combatlogun olduğu bir sunucu actım ve orada combatlog çalıştı

pluginler çakışıyor belliki. skriptleri kapatıp denedim skriptlerle alakası olmadığını düşünüyorum

plugin listem:

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
bu pluginlerin 1. sayfası

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
buda 2.sayfası

sadece combatlogun olduğu bir sunucu actım ve orada combatlog çalıştı

pluginler çakışıyor belliki. skriptleri kapatıp denedim skriptlerle alakası olmadığını düşünüyorum

plugin listem:

bu pluginlerin 1. sayfası

buda 2.sayfası
Sunucu logunuzu atarmısınız? Hangisiyle çakıştığını ordan öğrenebiliriz.

Moderatör tarafından düzenlendi:
combatlogx yere düştüğümde hayvanlara vurduğumda bile devreye giriyor chata bile yazamıyorsunuz gecici olarak onu kullanıyorum su an
Kod:
  mobs:
    # Set this to true to allow mobs to tag players
    # Default: true
    enabled: false #false olarak ayarlarsan mob konusunda çözüm getirirsin.

# List of mobs that do not cause combat
    blacklist:
    - WITHER
    - ARMOR_STAND

Ayrıca CombatLogX > expensions > notifier.yml dizinine girip boss-bar ve score board duyurularını kapatabilirsin.

Havadan düşünce savaşa girmemesi için yine CombatLogX > expensions > NotCombatLogX > not.yml dizinine girip all damage: true kısmını all damage: false olarak editleyiniz.

Kod:
  mobs:

blacklist:
    - WITHER
    - ARMOR_STAND

Ayrıca CombatLogX > expensions > notifier.yml dizinine girip boss-bar ve score board duyurularını kapatabilirsin.

Havadan düşünce savaşa girmemesi için yine CombatLogX > expensions > NotCombatLogX > not.yml dizinine girip all damage: true kısmını all damage: false olarak editleyiniz.
chatta 30 dan geriye sayıyor moba vurduğumda flydan atıyor çok kullanışsız

Kod:
  mobs:

blacklist:
    - WITHER
    - ARMOR_STAND

bakar mısınız bu plugin yüzünden sanırım öldürünce itemleri gidiyor adamın ama yere düşmüyor

Kardeş sen bana sadece combatlog un olduğu sunucunun loglarını atmışsın ben senin kendi paketine combatlog u koyup logunu göndermeni istemiştim.
combatlogx kullanmaya karar verdim fakat adam öldüğü zaman itemleri envanterinden siliniyor yere düşmüyor ama kafası düşüyor bu konu hakkında bilgin varmı

combatlogx kullanmaya karar verdim fakat adam öldüğü zaman itemleri envanterinden siliniyor yere düşmüyor ama kafası düşüyor bu konu hakkında bilgin varmı
Combatlogx in orjinal configini kullanmayı dene. Sunucuyu durdurun combatlogx dosyasını silin ve sunucuyu yeniden başlatıp deneyin bi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl