Inxity#3240
Taban sürümü 1.17 bu sürümün altında hiç bir sürümle sunucuya giriş yapılmıyor.Hocam merhabalar öncelikle sunucunuz 1.8 ise taban sürümü yükseltme yapamazsınız ama 1.17 ise 1.8 pvp yapabilirsiniz iyi forumlar :)
OldCombatMechanics adlı plugin bulunmamakta paketimdeEklenti listenizi atar mısınız? Eğer varsa OldCombatMechanics adlı eklentiyi silin. Ancak bahsettiğiniz durum 1.8 bir sunucuda 1.9'da bulunan Cooldown pvp'yi eklemek ise mümkün ancak sağlıklı bir yolla değil.
Inxity#3240
Eklenti listenizi atma şansınız var mı?Taban sürümü 1.17 bu sürümün altında hiç bir sürümle sunucuya giriş yapılmıyor.
OldCombatMechanics adlı plugin bulunmamakta paketimde
Inxity#3240
Yardımlarınız için teşekkür ederim.CombatPlus eklentinizin konfigürasyon dosyasında
Ekli dosyayı görüntüle 194305
kısımlarını false ile değiştirin.
Merhaba yeni konu açmak yerine buradan yazmak istedim de bir problemim daha var köylüler bu şekilde iç içe steckleniyor bunu nasıl kapatabilirim ?CombatPlus eklentinizin konfigürasyon dosyasında
Ekli dosyayı görüntüle 194305
kısımlarını false ile değiştirin.
Inxity#3240
Slotların stacklenmesini istiyorum ancak köylülerde bu olmasını istemiyorum.Rose Stacker eklentisini kaldırın.
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!