mackira"deniz#7837
CombatLogs X için bir bossbar belirtme yazıları oluyor. 30 sn kaldı 29 sn kaldı gibi.BossBar eklentisi için TAB işinize yarayabilir fakat başka bir şey istiyorsanız belirtin yardımcı olayım.
whiskeytr
Merhaba bu özelliği combatlogx indirdiğinizde expensions kısmındaki bir eklenti ile yapıyorsunuz tek tek bakmalı veya notepad++ ile Bossbar yazısını expensions klasöründe aratırsanız ihtiyacınız olanı bulucaksınızdır .Örneğin Şu işaretlediğim şeyden bahsediyorum.
whiskeytr
Selam! Arkadaşın belirttiği sistem ile sizin yazdığınızın uzaktan yakından alakası yok. Konuda bilgi sahibi olmayabilirsiniz fakat insanların kafasını karıştırıp yanlış yerlere yönlendirebilirsiniz. Örneğin sorunun tab plugininden olduğunu sanıp o plugini silebilir ve dosyaları kaybedebilir. Lütfen konu hakkında yorum yaparken biraz daha bilinçli yorumlar yapalımBossBar eklentisi için TAB işinize yarayabilir fakat başka bir şey istiyorsanız belirtin yardımcı olayım.
Merhaba Arkadaşlar, Combat Lag X ile birkaç şey araştırdım. Fakat BossBar hakkında hiçbirşey bulamadım. BossBar'ı içeren Bir Plugin Öneriniz varsa Söyleyebilirsiniz.
Mesajı tam okumanızı öneriyorum eğer açık bir şekilde combotlogta savaş anında bossbar çıksın deseydi cevap daha farklı olurdu^^Selam! Arkadaşın belirttiği sistem ile sizin yazdığınızın uzaktan yakından alakası yok. Konuda bilgi sahibi olmayabilirsiniz fakat insanların kafasını karıştırıp yanlış yerlere yönlendirebilirsiniz. Örneğin sorunun tab plugininden olduğunu sanıp o plugini silebilir ve dosyaları kaybedebilir. Lütfen konu hakkında yorum yaparken biraz daha bilinçli yorumlar yapalım
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!