Tasarım ColeraNetwork | ELİT #4

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Anathory

M & A | Tasarımdan animasyona her türden hizmet!
Elmaslar
1.291

Discord:

Anathory#8248

ColeraNetwork adına yapılmış konu tasarımı çalışması. Tasarımı en başta OrydexNetwork adıyla yapmıştım, sonradan sunucu adını değiştirdiler. İlgili sunucunun tanıtım konusuna buraya tıklayarak uçabilirsiniz.

b4076483759309.5d471325cb72e.jpg

zUVeS5.jpg

İlk baştaki minecraft rigi hoşuma gitmedi ama yazılar ve gerisi güzel geldi.

En baştaki yazı, rig iğrenç ama en alttaki thor rigi çook iyi

Doğruyu söylemek gerekirse gayet başarılı çalışma olmuş fakat başta olan yazı fontunu beğenmedim.

En baştaki yazı, rig iğrenç ama en alttaki thor rigi çook iyi
Thor rigi? xd
İlk baştaki minecraft rigi hoşuma gitmedi ama yazılar ve gerisi güzel geldi.

Doğruyu söylemek gerekirse gayet başarılı çalışma olmuş fakat başta olan yazı fontunu beğenmedim.
Baştaki kısımda farklı bir şey yapmaya çalışmıştım, olmadı sanırsam.

Açık konuşmak gerekirse kötü.

Merhaba @Anathory, giriş kısmı maalesef olmamış gerek kullandığın font gerek ise skin hiç uymamış maalesef.
Hakkımızda ve Ekibimiz kısmı ayrı bir hava katmış hoş duruyor ama artık dik yazıları tasarımlarında fazla kullanman kötü durmaya başladı.
Başarılar.​

Çok beyaz alan var bunları kalem aracı ile mor gradientle yapsaydın daha güzel olabilirdi başlıktaki rig gerçekten çok kötü. Başarılar.

Çok beyaz alan var bunları kalem aracı ile mor gradientle yapsaydın daha güzel olabilirdi başlıktaki rig gerçekten çok kötü. Başarılar.
Çok fazla beyaz alan olması bir sorun değil. Her tasarımımda gradient kullandığım için bu sefer kullanmayayım dedim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl