Çözüldü COLDNETWORK GERÇEKTEN 500 ONLINE MI YOKSA ALDATMACA MI ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
500 eu para mı knk? 1 haftada build yaparak kaldırdığım para. private pluginlere 5 katını harcadığımız para. 20v1 saldırılmasının sebebi maymunluk yapıp yalan atman
Ben burada yarışa girmiyorum siz giriyorsunuz coldu çekemeyende sizsiniz saldırı yapmaya çalışında benim umrumda değil burada egoistlik yapmana gerek yok iyi iş yapana iyi iş yapıyor zaten derim builderinede laf atmıyorum sen buildersin skripter veya javacı değilsin kendine gel

Toplayabilirim ama o zaman maintainlemek zorlaşıyor farkındasın umarım.

Screenshot_329.png

1634061644761.png

Bunu yapta kanka sonra onuda yaparsınız girmiyim girmiyim dedim alın giriyorum.
Seni insan olarak severim spel ama kanka fazla zorladın

Şimdi sana Skript %100 sync çalışıyor plugin kodlayarak aynı sistemi çok daha optimize hale getirebileceğinden, kalitenin sadece görünüş olmadığından bahsetsem, anlayacağını Aleria'nın paketine salladığından dolayı pek düşünmüyorum ama sen yine de bi ara buna kafa yor bence.
evet evet su winternovus sunucusu 10 aktif 150 aktifte çöken full skript olan sunucu hatırladım

ben kendim kodladım diye birşey demedim sen burada sunucuya laf atıyorsun bende sunucudaki kendimize ait eklentileri gösterdim Ben ColdNetwork yetkilisiym canısı
yo baya kodladım dedin r atma
Ben burada yarışa girmiyorum siz giriyorsunuz coldu çekemeyende sizsiniz saldırı yapmaya çalışında benim umrumda değil burada egoistlik yapmana gerek yok iyi iş yapana iyi iş yapıyor zaten derim builderinede laf atmıyorum sen buildersin skripter veya javacı değilsin kendine gel
builde odaklanmam skriptin maymun işi olduğunu bilmemi engellemiyor knk. aleria'nın paketlerine zamanında yardım ediyordum bilgim var saçmalama :D

Aleriaya laf atana kadar ben gıkımı çıkarmadım. Ama laf attığın anda iş değişti

Aleriaya laf atana kadar ben gıkımı çıkarmadım. Ama laf attığın anda iş değişti
Laf atan sosis daha öncedende konularıma laf atıyordu AdvancedAntiCheat'E daha 3 ay öncesine mükemmel koruma diyen sizdiniz gelip burada bana tatavaya yapma hiçbiriniz allah değilsiniz buradada bilgi yarıştırmıyoruz

Laf atan sosis daha öncedende konularıma laf atıyordu AdvancedAntiCheat'E daha 3 ay öncesine mükemmel koruma diyen sizdiniz gelip burada bana tatavaya yapma hiçbiriniz allah değilsiniz buradada bilgi yarıştırmıyoruz
yarıştırıyoruz kim daha iyi fc yönetip yapıyor onu yarıştırıyoruz

Screenshot_572.png
Screenshot_571.png
java'da sizin kadar eski olmaya bilirim ama paket konusunda hepinizi 3'e katlayacak seviyedeyim bunu sizde biliyorsunuz burada tatava yapmayı bırakın 2 ay içerisindede javada ben size gülüp geçeceğim

özelden yazdı nommeh'e de açıkladım, normal yorum attım ama açık açık yalan söylersen arkadaşım veya değil şalterim atar benim knk. trfc çöp diyip maymunluk yapmanın alemi yok, sahtesiniz.

Adam sana aramız iyi diyip normal bir şekilde yazmış sen adamlara sallayıp konuyu değiştirmeye calışmışsın ama yine rezil olmuşsun alt hesaplarınız kanıtlandı birde java bilmedigini mi kanıtladın anticheat nasıl yazıyorsun sen yahu hello world

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl