Çözüldü COLDNETWORK GERÇEKTEN 500 ONLINE MI YOKSA ALDATMACA MI ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Konuyu dağıtıyorsunuz konu burda factionun acınası halidir factionda istenilen durumun bu olduğu söylenmiş böyle bir saçmalık duymadım 2012 sonu 2013 başından beri faction oynuyorum böyle bir iddiayı duymadım hiç bunları 4 ay önce chatinizde derken alt hesap yan çar var diye dc ye özelden çekip bana gözdağı verip alttan tehdit ediyordunuz sonundada banladınız

Ekli dosyayı görüntüle 189132
burada sen söyledin knk? en iyisi olmanıza lafım yok çok sürmez zaten de baya baya sabah yetkili yok banlayamadık demişsin
otomatik banlanmıyor aktif yetkililer gördüğü zaman banlıyor ColdNetwork Faction sunucusunu Türkiyede paket olarak geçicek faction sunucu yok varda olmayacaktır zirvedeyiz zirvede bırakacağız :)

Elle kontrol ettiğimizi kim söyledi oyuna giren oyuncuların kaç hesap olduğu hangi hesaplarının banlı olduğu tüm bilgileri sohbette op oyunculara gözüküyor ona göre yasaklıyoruz her zamanda arkasındayım fc'de sistem ve eklenti olarak en iyisiyiz

not: Yetkili olduğum sunucuda olsa her zaman eksiklerini ve hatalarını oyuncularada başka sunucu sahiplerinede söylüyorum kurucularlada sık sık hatalarımızı tartışırım yaza kadar minecraft'a ara vermiş bulunmaktayım yani burada kimseyi savunmuyorum Cold Türkiye bünyesindede yetkili değilim artık. ama bu muhabetttiniz karalamak ve saçmalıktan ibaret sende bir faction sunucusunun yöneticisin sizdede klanlar alt hesap sokuyor/sokacak
1634060416927.png

Admin degil sanırım sunucudaki pardon

Burada yaptığınız karalamak fırsatınız geçse düşürebileceğiniz tüm sunucuları çökertmeye çalışıcaksınız biraz sunucuları çökertmek kötülemek yerine kendinize bakıp TRFC'yi nasıl düzelteceğimizi konuşsanız daha mantıklı

otomatik banlamıyorum aktif yetkililer gördüğü zaman banlıyor ColdNetwork Faction sunucusunu Türkiyede paket olarak geçicek faction sunucu yok varda olmayacaktır zirvedeyiz zirvede bırakacağız :)
otomatik banlama sistemi kurmaman ya bu durumun işine geldiğini gösterir ya da o sistemi kuracak bilgin olmadığını gösterir knk. forumda skript paylaşıp paket olarak bizi geçecek sunucu yok demen de baya acınası üzgünüm.

3-4 kere dupe sorunu yaşayan bir sunucunun da paket olarak iyi olması ihtimali komik
Burada yaptığınız karalamak fırsatınız geçse düşürebileceğiniz tüm sunucuları çökertmeye çalışıcaksınız biraz sunucuları çökertmek kötülemek yerine kendinize bakıp TRFC'yi nasıl düzelteceğimizi konuşsanız daha mantıklı
trfcyi yan hesapları yasaklayarak geliştirebiliriz, tek eventte sınırsız vip dağıtmayarak geliştirebiliriz daha çok sayarım :d

ben bunlar 4 aydır KaiserReich olarak konuşuyorum ve kimse elini taşın altına koyup iş yapmıyor bunu söyleme hakkınız hiç yok

sunucunuzun 4-3'ünün alt hesaptan oluştugu ve konularınızın hatta konuşmanızın bile online üstünden önmeside en büyük kanıttır yan hesapları desteklediginiz.Hani alt hesap sınırı 3'tü bugun arttı yarında 300 mü olucak o hesaplar tam olarak 3 gün boyunca sunucudaydı ve ban yemediler nasıl oluyor bu iş yavv Burda bile online cok bizde diyorsun üsteki mesajalrında sorun onlineniz gerçek degil bir anlamadınız konuyu çarpıtmak yerine somut konuş lütfen

otomatik banlama sistemi kurmaman ya bu durumun işine geldiğini gösterir ya da o sistemi kuracak bilgin olmadığını gösterir knk. forumda skript paylaşıp paket olarak bizi geçecek sunucu yok demen de baya acınası üzgünüm.

trfcyi yan hesapları yasaklayarak geliştirebiliriz, tek eventte sınırsız vip dağıtmayarak geliştirebiliriz daha çok sayarım :d
İster skript ile ister pl ile yaparım önemli olan kaliteli olması çok bilgin varsa buyur yap bakalım yapabiliyor musun bu konu kişisellikten çıktı senun bu yorumundan sonra çok övdüğün aleria faction : madem çok iyisiniz paketinizdeki tek sistem editmarket :))

İster skript ile ister pl ile yaparım önemli olan kaliteli olması çok bilgin varsa buyur yap bakalım yapabiliyor musun bu konu kişisellikten çıktı senun bu yorumundan sonra çok övdüğün aleria faction : madem çok iyisiniz paketinizdeki tek sistem editmarket :))

skript kullanıp paketim iyi demek acınası tekrarlayayım knk. olay benim yapıp yapamamam değil 20 tane yetkili alıp sizin yapamamanız ve üstüne en iyi paket bizde demeniz. attığın video 1.5 yıl öncesi çok şey değişti şu an açıldığımızda gelir görürsün.

ben bunlar 4 aydır KaiserReich olarak konuşuyorum ve kimse elini taşın altına koyup iş yapmıyor bunu söyleme hakkınız hiç yok
başkaları beni ilgilendirmiyor fikir olarak herkese saygılım fikrini alırım yapabiliyorsam yaparım bu olay sadece coldun hatası değil genel olarak faction sunucuların hatasıdır

SENEYE BAKTINIZ MI ACABA , O sene açtığınız sunucunuzda aynı özelliklere sahipti spelbey , 300 alt hesap olunca bir anda aslan mı kesildiniz

skript kullanıp paketim iyi demek acınası tekrarlayayım knk. olay benim yapıp yapamamam değil 20 tane yetkili alıp sizin yapamamanız ve üstüne en iyi paket bizde demeniz. attığın video 1.5 yıl öncesi çok şey değişti şu an açıldığımızda gelir görürsün.
skript kullanmak kötü birşey değil + olarak herşey java değil java bilmenin pakette bir üstünlüğü bulunmuyor önemli olan düşünüp yazman değil mi ? saçma sapan eklentileri kullanmak yerine kendi yazdığım skripti kullanmayı tercih ederim madem hepiniz çok bilgilisiniz 100v100 attırıcak paket yapın bakalım görelim bizde

SENEYE BAKTINIZ MI ACABA , O sene açtığınız sunucunuzda aynı özelliklere sahipti spelbey , 300 alt hesap olunca bir anda aslan mı kesildiniz
en azından kendime ait sistemler kodluyorum yapıyorum sağdan soldan src almıyorum bir başarım var sizin oda yok

Oyunculara alt hesap attırmak konumuza geri dönüyoruz
skript kullanmak kötü birşey değil + olarak herşey java değil java bilmenin pakette bir üstünlüğü bulunmuyor önemli olan düşünüp yazman değil mi ? saçma sapan eklentileri kullanmak yerine kendi yazdığım skripti kullanmayı tercih ederim madem hepiniz çok bilgilisiniz 100v100 attırıcak paket yapın bakalım görelim bizde
Kaçırdığınız nokta 1.5 yıl önce açtığınız sunucuda aynı şekilde anyı sistemlerle açmış olmanız , Yıl farkını gözden kaçırıyorsunzu fakat oyunculara attırdıgınız yan hesapların bu konu ile alakası tam olarak ne benim asıl olayım colddun fake onlinesi ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl