Çok sıkılıyorum sizce ne yapayım?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Claures
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 1.638

Claures

Amirim?
Elmaslar
409
Minecraft
allyemir_0

Discord:

AliEmirBoztas#8203

Son zamanlarda çok sıkılıyorum izlediğim bir dizi var ama her saatte onu izleyemecğime göre
minecraft csgo gibi oyunlardan da sıkıldım bildiğim başka oyun da yok.
paket yapma işlerinden de sıkıldım bir süre sonra sıktı.

sizce ne yapayım

Help me! Help mee!

Film veya Dizi izleyebilirsin. İlgin varsa Satranç oynayabilirsin. Sosyal platformlardan yeni arkadaşlar edinebilirsin. Sanal alem özgür bir yer :)

Sıkılıyorsan okulu düsün ;)

Yada la casa de papel izle.

Film veya Dizi izleyebilirsin. İlgin varsa Satranç oynayabilirsin. Sosyal platformlardan yeni arkadaşlar edinebilirsin. Sanal alem özgür bir yer :)
film veya dizi izledim :D satrançı bilirim satranç setim var fakat oynayacak birisi yok :/ arkadaşlarımda çok var ama yapcak iş yok işte
Sıkılıyorsan okulu düsün ;)

Yada la casa de papel izle.
okulu düşünmek biraz güldürücü çünkü arkadaşlarım var :D
La Casa de papel izlemeyi hiç düşünmedim

film veya dizi izledim :D satrançı bilirim satranç setim var fakat oynayacak birisi yok :/ arkadaşlarımda çok var ama yapcak iş yok işte

Bir çok film&dizi var tekrar düşün istersen :D İnternet üzerinden satranç oynayabilirsin, hatta @Garp satranç maçları düzenliyor iletişime geç belki faydası olur.

Bence artık sanal alemden biraz kop 1 saat olsun yarım saat olsun git dolaş , spor yap, bisiklet sür , ne bileyim marangozluk yap sana kalmış.
Sanal alemi biraz bırakınca tekrar oynayasın geliyor , daha zevkli oluyor.

La Case De Papel izlenmezmi ya :D

Paran varsa güzel şeyler alma hayaline gir ve onları yavaşca tamamla. Bak ben çok yaptım sen de yap :D Sonra bi baktım ki araştırmaktan uzmanı olmuşum

Paran varsa güzel şeyler alma hayaline gir ve onları yavaşca tamamla. Bak ben çok yaptım sen de yap :D Sonra bi baktım ki araştırmaktan uzmanı olmuşum
amacım developer olmaktı onuda yapamıyorum :(

Benim mükemmel siteme girip film veya la casa de papel izlemelisin bence..

dışarı çık gez , yeni hobiler bul

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl