Çok kötü hasta oldum, bilgisi olanlar konuya

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan lildmr
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 1.003

lildmr

Elmas Güneş Gibi Parıldıyor
Elmaslar
661
Minecraft
dayioglu

Discord:

ozanlands#7777

Merhaba forum okurları, dünden beri bademciklerim şiş ve her yutkunduğumda çok acıyor ve migren tuttu ne yapmam gerek?

Sıcak bir ıhlamur veya sıcak bir nane limon bademciklerine çok iyi gelecektir. Migren içinse kafaya masaj yapmak, süt içmek, veya çeşitli ağrı kesiciler kullanabilirsin. En kısa sürede iyileşmen dileğiyle.

Bilmiyorum :D ama umarım en yakın zamanda iyileşirsin.

Merhaba forum okurları, dünden beri bademciklerim şiş ve her yutkunduğumda çok acıyor ve migren tuttu ne yapmam gerek?
Doktor olmadığımıza göre teşhis koyamıyoruz. Tabii sana iyi bir tavsiye vereyim, hastaneye git.

Geçmis olsun benee 5. Günüm çok kötüyüm. Hepsi milliyetim yüzünde. xd

nane limon kaynat valla mis gibi oluyor

ılık süt, nane limon, ıhlamur vs yap iç.
cidden çok iyi

Bu durumu ben ve birkaç arkadaşım daha yaşadık sanırım salgın var -_- Hastalık süresi (yaklaşık 5-6 gün) boyunca hep uyudum tek yaptığım buydu

En kısa sürede doktora gitmenizi tavsiye ederim ben gidemem derseniz pastil kullanabilirsiniz acılısından bulabilirsen boğazına ve bağdemciklerine iyi gelecektir. Geçmiş olsun acil şifalar dilerim.

Bir kaşığa bal dök içine limon sık biraz iyi gelecek. Fakat gerçek bir tavsiye istiyorsan Hastaneye Git

kafanı yastığa koy, yanına bir çay al ve müzil dinle.

Nane limon ve ıhlamur iyi gelebilir.

Ihlamur, İyi gelecektir. :D

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl