Çok kafamda kuruyorum sizce?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

XPlanetX

Koydum Çalışma Masasını
Elmaslar
0
Minecraft
EuVes
Kız arkadaşım okulun götürdüğü yurt dışı gezisine gitti ben katılmak istemedim o katılmak istedi kazandı ve benim sınıf arkadaşlarımdan ve onun sınıfından birileriyle 10 12 kişi falan gittiler bulgaristana internet yok yurt dışı olduğu için bazen saatlerce olmuyor bazen 1 gün ev veya cafelerin interneti ile yazıyor perşembe dönücek fakat daha önce de fransa için gitti ve ben cok kafamda soru işaretleri oluyordu bu ayın 28 inde 6 ay. olucağız kafama hep sorular geliyor aldatır mı? veya bize hediyeler alıp duruyor daha yeni alıp gösterdi ama ben hala şüphe hissi yaşıyorum kimseyle samimi değilim telefonda öyle kimseyle konuşmuyorum onun dışında nerdeyse ve cok darlanıp bunalıyorum ne yapabilirim veya beni aldatır mı? normal zamanda cok beraberiz hep ha okulda ha dışarıda her zaman beraber gibiyiz ama ben yine de darlanıyorum saatlerce olmadığında onlarla beraber olduğunda bu kıskançlık mı? veya bilmiyorum dicek çok şey var ama kelimeleri bir araya getiremiyorum.

Kızın geçmişini cok bilmiyorum ancak beraber olduğumuz zaman boyunca eski sevgilileri yazdığı oldu hepsini engelleyip sildi geçti kaç kişiyle cıktı bilmiyorum daha önce sormuştum bu kadar neden insanlarla beraber oldun diye ihtiyacım var gibi konuşmuştu eskiden nasıl biriydi tam bilmiyorum ama fazla kafamda mı kuruyorum

Onu cok seviyorum ve kaybetmek istemiyorum daha gitmeden gidiceği gün bile cok kötü olmuştum fazla mı bağlanıyorum? beraberken herşey cok güzel ama gittiği zaman istemeden soğuk yapıyorum buna ne derler bilmiyorum istemsizce normal konuştuğum gibi konuşasım gelmiyor

İletişime geçebiliyorsan ve daha önce güvenini kıracak birşey yaşamadıysan birşey olmaz birader kurma kafanda

Aklıma Kurtlar Vadisinden Mematinin repliği geldi.

Şüpheyle sadakat yan yana olmaz. Şüphen varsa, makası değiştireceksin kendi yoluna gideceksin.

Son düzenleme:
16 aylık ciddi bir ilişkim vardı, yediğimiz içtiğimiz hep beraber oluyordu. Aramızdan su sızmıyordu, son 1 ay arkadaşlarıyla her gün dışarı çıkmaya başladı bu süre boyunca soğuk yapmasından anlamam gerekirdi aslında; sonra bir baktım eski sevgilisine dönmüş. (1 ay önce ayrıldık.) Uzun lafın kısası, kimin ne yapacağı belli olmuyor ''oluruna'' bırak. Sen elinden geleni yap eğer o yapmıyorsa bitmiştir zaten. İyi forumlar...

16 aylık ciddi bir ilişkim vardı, yediğimiz içtiğimiz hep beraber oluyordu. Aramızdan su sızmıyordu, son 1 ay arkadaşlarıyla her gün dışarı çıkmaya başladı bu süre boyunca soğuk yapmasından anlamam gerekirdi aslında; sonra bir baktım eski sevgilisine dönmüş. (1 ay önce ayrıldık.) Uzun lafın kısası, kimin ne yapacağı belli olmuyor ''oluruna'' bırak. Sen elinden geleni yap eğer o yapmıyorsa bitmiştir zaten. İyi forumlar...
16 aylık ilişkiden nasıl eski sevgilisine dönebiliyor çok garip?! Bu sefer de seni mi düşünecek?? insanlarr garippp!!

Evlilik programı MCTR İle başlar dimi @1000dev :D

16 aylık ilişkiden nasıl eski sevgilisine dönebiliyor onu anlamış degilim kankam

Aynıyız şuan fakat 3 yıl cıktığı cocuğa ulaştım eski sevgilisi ayrılma sebepleri kız bana beni taciz etti dedi cocuk ise beni üst üste aldattı dedi 1 hafta önce serhat diye bi eski sevgilisi yazdı barışalım diye adını sorduğunda serhat dedim şaka yapıyorsun beni onla aldattı dedi. yani ben oluuruna bırakıp devam ediyorum ancak o soğuk konuşmalarımdan konuşma ilerleyemiyor

Kızın geçmişini cok bilmiyorum ancak beraber olduğumuz zaman boyunca eski sevgilileri yazdığı oldu hepsini engelleyip sildi geçti kaç kişiyle cıktı bilmiyorum daha önce sormuştum bu kadar neden insanlarla beraber oldun diye ihtiyacım var gibi konuşmuştu eskiden nasıl biriydi tam bilmiyorum ama fazla kafamda mı kuruyorum
Eğer gerçekten sevmişse ya da değer vermişse hadi onu da geçtim sağlam bir karaktere sahipse aldatmaz, bundan sonrasında da aldatmaz bence, Öncesinde aldatmadan neden daha sonra aldatsın..

Durumuna cidden üzüldüm. Kafana takma, çünkü taksanda bir şey değişmez. Oluruna bırak.

Durumuna cidden üzüldüm. Kafana takma, çünkü taksanda bir şey değişmez. Oluruna bırak.
Garip garip şeyler duydum hocam baya bildiğin eski sevgilisi beni taciz etti diye ayrıldık derken o cocukla konuştum beni üst üste aldattı dedi

18 yıldır sap olan biri olarak ve bütün arkadaşlarıma ilişki tavsiyesi vererek ilişkilerini kurtarmış veya gerçekleri görmelerini sağlamış biri olarak :D
Gezi dönüşü kız arkadaşın ile bu konuları sakince konuşmanızı öneririm. Sakinliğinizi korumalı ve olanları, onun hakkında olanları sakin bir dille onu suçlamadan, sanki eskiden bunlar olmamış gibi kendisine sorarak öğrenmenini ve onu dinlemenizi öneririm. Eski olanları anlatmaktan kaçınıyor ise muhtemelen eski hakkında konuşmak istemiyordur, davranışları yine bu tarzda ise, utandığı için veya başka bir sebepten dolayı size anlatmak istemiyor olabilir.(şuan da bu davranışlara devam etmesi değil bu sebep başka bir sebep olabilir özeli vs)
Fakat onunla konuşmaya çalıştığınızda sesi kızgınlaşıyorsa, yükseliyorsa sizin yaptığınız şeyleri söylüyorsa işi tartışmaya götürüyorsa evet eskiden yaptığı davranışları halen daha yapıyor olabilir ve bu gittikleri gezide de sizi aldatmış olabilir. Suçlu kişilerin yaptığı davranışlar da en çok yaygın olan davranış türü, ses yükselmesi/kızgınlaşması, konuyu sizin yani karşı tarafın yaptığı şeylere yönlendirmesi ve jest mimiklerdir.

Belirtmek isterim ki bunları daha önce yaşadığım arkadaş çevremden gördüklerim üstüne yazdım her kız veya erkek aynı yazdığım şekilde olacak diye bir kural yok sadece yazdıklarımı tavsiye olarak görmeniz daha mantıklıdır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl