Çok iyi bir sunucuda yetkili olsan ne yapardın?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan nexi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 2.035

Çok iyi bir sunucuda yetkili olsan ne yapardın?

• Sunucuda admin isem büyük ihtimal opumda olur sunucuyu patlatır kaçarım ve gülerim.

Oy: 0 0,0%
  • Bir insan gibi yetkili olurum.

Oy: 20 87,0%
  • Kurucu olduysam bütün eklentileri bozar ayrıca sunucuyuda bozar tüm herkesi banlarım.

Oy: 1 4,3%
  • Gizli bir ajan olup sunucuyu yavaştan mafvederim.

• Herkesi banlar Mapı mafveder sonrada sunucunun çökmesi içinde bot atar gülerim.

• Kullanılan toplam oy
    23
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

nexi

nexi is the best!
Elmaslar
1.185

Discord:

nexi#0001

Evet! Herkese Merhaba MC-TR Bakalım kimler ne yaparmış? :D Not: Bunların hepsi mizah amaçlı yapılmıştır. Ciddiye almayınız. Bakalım hainler kim?

SkyWarsa girip trollerdim, Lobide gm 1 açardım, skyblocklarına girip en zengini olurdum, ve bunları craftrise de yapardım çok garip gelirdi :D

çok iyi bir sunucu da yetkili olmuş olurdum

Sunucunun içinden geçer herşeyi bozardım. :D:A:S:ds

Herkesi banlar bütün mape set 0 çekerdim :D şaka yapıyorum :DD

Selam,
Ben yıkıcı değil yapıcı taraftarıyım. Çok iyi bir sunucuda yetkili olsam görevim ne ise onu yapardım.

İyi bir getiri sağlayacağından dolayı elimden geldiğince sunucuda insan gibi yetkili olurdum.

Galiba youtube kanalı açıp onu geliştirirdim

Sunucuyu Kırardım

CraftRiseda olursam tek tek bütün hileleri banlardım

yetkili olsam ilk başta şu viplere zam yaparım xD

Başkasını bilmem ancak ben daha önceden birçok büyük sunucuda en üst mertebelerde görev yaptım ve gerçekten de nihai sonuç hep aynı oldu. Peki bunu dememle bir akıllarınıza direkt gelmiş olan nihai sonuç neydi? Evet, aslında sorunun cevabı basit. Aylarca emek ver, çabala ama sen gel gör ki onlarda seni adam yerine koymayıp o 2-3 ayında ardından çıkarsın ya da sunucuyu kapatsın vs. Ciddi anlamda 2013 yılından beri bu oyunu oynuyorum ve zibilyon tane sunucuda yetkili oldum. Kimi zaman büyük kimi zamanda en küçük çaplı oyuncu kitlesine hitap eden sunucular oldu. Ben her sene kendimi geliştirdim ancak sunucu sahipleri kendini geliştiremeyip 3 kuruş için başkalarını tercih ettiler. Yani kısaca demek istediğim şey siz ne kadar iyi yetkili olursanız olun, bazen o istediğiniz şeyler tam tahmin ettiğiniz gibi gitmiyor. ( Yetkili olmak yerine siz sunucunuzu açın. )

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl