Çözüldü Çok ilginç bir hata gerçekten

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan illernex
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 2.019
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

illernex

Koydum Çalışma Masasını
Elmaslar
12

Discord:

ataery

Sunucum sorunsuz bir şekilde açılıyor. Her hangi bir sorun yok. Gayet iyi. Ancak eğer %temp% dosyasının içinde "kernel-certs-debug4917.log" dosyası olmazsa sunucu açılıyor ancak ekrana java hataları spamlanıyor her plugin yüklenişinde. Her plugin yüklendiğinde java corrupt file yazan bir hata çıkıyor ekrana. Bazen sunucu hiç açılmıyor direk başta kapanıyor. Yani anlamıyorum neden böyle saçma bir hata olur ki. Anlam veremedim gitti. Yakında paketi satacağım her şey hazır ancak başka bir vdsde eğer bu dosya yoksa sunucu hatalı açılıyor veya açılmıyor. Gerçekten acil yardım lazım. Şimdiden yardım etmeye çalışacak herkese teşekkür ederim.

Edit: purpur kullanıyorum şu an. Spigotda da aynı hatayı veriyordu.

Son düzenleme:
Java 8 ile çakışıyor olabilir ama başlat.bat'ta java yolunu seçtiyseniz bir sorun olmayacaktır, Adaptium JDK 17 yükleyip dener misiniz ama mevcut java 17'yi kaldırın.
Önceki java 17yi kaldırıp adoptium java 17 kurdum. ancak bir değişiklik olmadı. kernel-certs-debug4917.log dosyası %temp% klasöründe yokken sunucu açılmıyor şu an. javanın yolunu seçtiyseniz demişsiniz. başlat.batta yolu nasıl belirtmem lazım. örnek verebilirseniz çok sevinirim.

Kod:
@echo off
title Theia Survival
echo Theia Survival Aciliyor...
java -Xms9G -Xmx10G -XX:+UseG1GC -XX:+ParallelRefProcEnabled -XX:MaxGCPauseMillis=200 -XX:+UnlockExperimentalVMOptions -XX:+DisableExplicitGC -XX:+AlwaysPreTouch -XX:G1NewSizePercent=30 -XX:G1MaxNewSizePercent=40 -XX:G1HeapRegionSize=8M -XX:G1ReservePercent=20 -XX:G1HeapWastePercent=5 -XX:G1MixedGCCountTarget=4 -XX:InitiatingHeapOccupancyPercent=15 -XX:G1MixedGCLiveThresholdPercent=90 -XX:G1RSetUpdatingPauseTimePercent=5 -Dfile.encoding=UTF-8 -Dsun.jnu.encoding=UTF-8 -Dsun.stderr.encoding=UTF-8 -Dsun.stdout.encoding=UTF-8 -Duser.language=en -Duser.country=US -XX:SurvivorRatio=32 -XX:+PerfDisableSharedMem -XX:MaxTenuringThreshold=1 -Dusing.aikars.flags=https://mcflags.emc.gs -Daikars.new.flags=true -DPaper.debugInvalidSkullProfiles=true --add-modules=jdk.incubator.vector -jar purpur.jar nogui

Başlat.bat bu şekilde şu an

Kod:
@echo off
title Theia Survival
echo Theia Survival Aciliyor...
"C:\Program Files\Eclipse Adoptium\jdk-17.0.5.8-hotspot\bin\java.exe" -Xms9G -Xmx10G -XX:+UseG1GC -XX:+ParallelRefProcEnabled -XX:MaxGCPauseMillis=200 -XX:+UnlockExperimentalVMOptions -XX:+DisableExplicitGC -XX:+AlwaysPreTouch -XX:G1NewSizePercent=30 -XX:G1MaxNewSizePercent=40 -XX:G1HeapRegionSize=8M -XX:G1ReservePercent=20 -XX:G1HeapWastePercent=5 -XX:G1MixedGCCountTarget=4 -XX:InitiatingHeapOccupancyPercent=15 -XX:G1MixedGCLiveThresholdPercent=90 -XX:G1RSetUpdatingPauseTimePercent=5 -Dfile.encoding=UTF-8 -Dsun.jnu.encoding=UTF-8 -Dsun.stderr.encoding=UTF-8 -Dsun.stdout.encoding=UTF-8 -Duser.language=en -Duser.country=US -XX:SurvivorRatio=32 -XX:+PerfDisableSharedMem -XX:MaxTenuringThreshold=1 -Dusing.aikars.flags=https://mcflags.emc.gs -Daikars.new.flags=true -DPaper.debugInvalidSkullProfiles=true --add-modules=jdk.incubator.vector -jar purpur.jar nogui

Yukarıdaki gibi adoptium javanın yolunu belirttim başlat.batta. ama yine durum aynı maalesef

Java Sürümünüz Kaç

Java Sürümünüz Kaç
Adoptium Java SDK 17.0.5
Java 8 Update 231

edit: adoptiumdan önce java sdk 17.0.4.1 yüklüydü. yukarıda illu2dev adoptium kurmamı önerdi şu anda adoptium kurulu. ancak değişen bir şey yok

Adoptium Java SDK 17.0.5
Java 8 Update 231

edit: adoptiumdan önce java sdk 17.0.4.1 yüklüydü. yukarıda illu2dev adoptium kurmamı önerdi şu anda adoptium kurulu. ancak değişen bir şey yok

İso veya vds kaynaklı bir sıkıntı olabilir, localhostta deneyin veya başka bir hostingnden test vds satın alın orada deneyin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl