Çok Güzel Bir Mod Denemenizi Tavsiye Ederim || Naruto Mod v.0.4.1 ||

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Emirr_
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 967
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Emirr_

Elbet bir gün
Elmaslar
303
Minecraft
Uzayke

Discord:

Emirr#6312

Minecraftta Naruto modu olsa nasıl olurdu?
Yapması zor olurdu değil mi? Yüzlerce teknik, yüzlerce eşya, onlarca animasyon ve onlarca el işareti. Bunu yapmanın mümkün olduğunu sanmıyorum fakat basit olarak 6-7 teknik üç el hareketi kombinasyonu ve 10-20 tanesi olması mümkün! Henüz geliştirme aşamasında olan Naruto modu şimdiki hali bile oyuna ayrı bir eğlence veriyor.

İlk gördüğümde Naruto C moduna benzer olup çöp bir mod olduğunu sanmıştım fakat işler çok daha güzel.

Öncelikle bu mod oyuna bir kaç zırh ve aksesuar ekliyor,
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Yeni animasyonlar;
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Çağırma Jutsuları;

Gizli Patlayıcı Parşomen;

Bir kaç mob;

Ve de En güzeli SHARINGAN!;

Jutsu yapabilmek oldukça basitleştirilmiş. Belirli bir miktar Chakra'nız var bunu Mananız olarak düşünebilirsiniz. Jutsuları (Teknikleri) yapabilmek için kombinasyon uygulamanız gerekiyor. Oyuna girip değiştirmediyseniz jutsu tuşlarınızın C,V,B olması gerekiyor. Örneğin Ateş Jutsusu yapabilmek için C-V-C kombinasyonu, Su jutsusu yapabilmek içinse, C-B-V kombinasyonu gerekiyor.

İster inanın ister inanmayın kendi klonlarınızı yapmak içinse, C-B-B-V kombinasyonunu uygulamanız gerekiyor. Ve evet klonlarınız. Yani şu ünlü Kage Bunshin Jutsusu.

Chakranız biterse C tuşuna basılı tutup hareket etmemeniz ve bir süre beklemeniz yeterlidir. Bunun için bile elleri birleştirme animasyonu yapılmıştır. Oldukça detaylıdır. Eğer suyun üzerinde yürümek istiyorsanız B hızlı koşmak istiyorsanız ise V tuşuna basmanız yeterlidir!
Şimdi oyunu çok kolaylaştırdığı doğru üstüne üstlük double-jump'ta ekliyor fakat belirli bir chakranızın olması ve jutsularınızın fazla hasar vermemesi epey iyi bir özellik. Yaptığınız Kage Bunshinlerinse 1 canı oluyor. Yani yumruk atarak öldürebiliyorsunuz :D yine de epey iyi yapılmış!
Klonlar;

Son güncellemede (0.4.1 güncellemesinde)Oyuna X tuşuda eklendi. Bunun görevi ise size Leap özelliği vermek. Yani X'e bastığınızda animedeki gibi öne doğru fırlıyorsunuz. Ağaçtan ağaca atlarken vb. bu tuş epey işinize yarıyacaktır. Tabii bununda animasyonunu eklemeyi unutmamışlar!

Daha bir çok şey bulunuyor modun içinde ben basitçe jutsulardan çoğunu tanıttım. Çok güzel bir mod yapmışlar forumda minecraft oyuncularının sayısı azaldı yine de bu güzel modu denemenizi öneriyorum!

Modun linki;

Aynı zamanda bu harita ile oyunu Konoha'da oynayıp oyuna ayrı bir zevk katabilirsiniz!

Konu Alıntıdır ÇOK bEGENDİGİM İCİN KOYDUM​

Tam Benlik Bir Mod :D Paylaştığın İçin Teşekkür Ederim :) :king:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl