kkadiryigit
Dostum bende eklenti yanlısıyım fakat yapmak istediğim şey skript ile oluyor auto pickup ile olmuyor. Ve her kişinin görüşü aynı değil böyle yazarak tepki çekmekten başka birşey yapmazsın söyliyim sana.İlla ki skript şart mı eklenti yapsak ?
Ben alternatif sunuyorum isteyen tepki verebilir konu neydi eklenti daha mantıklı bence unutmayınız skript eklentisi de java ile yapıldı...Dostum bende eklenti yanlısıyım fakat yapmak istediğim şey skript ile oluyor auto pickup ile olmuyor. Ve her kişinin görüşü aynı değil böyle yazarak tepki çekmekten başka birşey yapmazsın söyliyim sana.
kkadiryigit
Normal eklentiler de ona bakarsan java ile yapılıyor?Ben alternatif sunuyorum isteyen tepki verebilir konu neydi eklenti daha mantıklı bence unutmayınız skript eklentisi de java ile yapıldı...
kkadiryigit
Neden konunuzdan sapıyorsunuz ? Çözüm bulmaya çalışıyorum size. Skript eklentisi belki uyuşmuyor ama java da bu söz konusu değil. Sunucunuzda Faction eklentisi var ise çakışabilir.Normal eklentiler de ona bakarsan java ile yapılıyor?
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!