Kadir Yiğit
Bir Kömür Göründü Kaptanım!
- Elmaslar
- 71
- Minecraft
- kadiryigit
Discord:
kkadiryigit
kkadiryigit
atomickill7
Şu şekilde:Merhabalar
Kod:[CODE]on break of cobblestone: cancel event set event-block to air give 1 cobblestone to player
bu skriptte
Kod:cand understand this event: 'on break of cobbblestone'
ilk satırı anlamıyor skript çözemedim bir türlü skripti hiç bilmem yardım edermisiniz.
on break cobblestone:
cancel event
set event-block to air
give 1 cobblestone to player
kkadiryigit
Denedim yine hata verdi daha önce denemiştim.Şu şekilde:
Kod:on break cobblestone: cancel event set event-block to air give 1 cobblestone to player
kkadiryigit
2. satırda hata veriyor acaba cooblestone ile alakalı birşey mi :DAuto Pickup adlı eklentiyi kullanabilirsiniz. Ayrıyeten ;
Kod:on break: if event-item is cobblestone: cancel event set event-block to air give 1 cobblestone to player
TheLudoBile#3485
2. satırda hata veriyor acaba cooblestone ile alakalı birşey mi :D
kkadiryigit
Bir türlü hatasız plugin bulamadığım için eski bir sürümü kullnıyorum sanırım skript pluginlerinizi rica etsem rarlayıp atarmısınız?Skriptin güncel olduğuna emin misin? Çünkü bu kadar sade komutlarda hata vermemeli.
kkadiryigit
Cant compare a block with 'cobblestone' 2. satırda bu hatayı alıyorum.event-item yerine event-block koyarmısınız
kkadiryigit
Evet 2.2dev36 kullanıyorum.Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
kkadiryigit
Hemen deniyorumPlugini klasörü ile birlikte silip tekrar indirir misiniz? Eğer aynı sorun olursa bir üst sürümünü deneyin.
kkadiryigit
Yine aynı hatayı veriyor ama ondan başka hiçbir skriptte hata yok?Plugini klasörü ile birlikte silip tekrar indirir misiniz? Eğer aynı sorun olursa bir üst sürümünü deneyin.
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!