U
Unknownloce
Ziyaretçi
Üstede Altada Çıkılmıyor Hep Bu Aynı Yazılar Geliyor.Hatanın üstünü atarmısın
Malesef Log da Şuanki Tarih Çıkmıyor Yani İstediğim Şey Log da Yok.Log'ta bulabilirsin üst kısmını.
Latest.log'a bakıcaksın.Malesef Log da Şuanki Tarih Çıkmıyor Yani İstediğim Şey Log da Yok.
Son Olarak Bu GözüküyorLatest.log'a bakıcaksın.
mudlusamoi#5646
Hepsini Yaptım Fakat Yine SS Deki Gibi Oluyor.
Autosaveworld eklentinizi silmenizi öneririm.
Skript güncelleme hatası vermiş. Configden kapatabilirsiniz.
Admin Menu.sk adlı skriptte hatalar var.
EssentialsXMPP hata vermiş. Bu eklentiyi silebilirsiniz gereksiz bir şey.
mudlusamoi#5646
Paperspigot yerine normal spigot kullanın. Artık paperspigot'un bir anlamı kalmadı.Hepsini Yaptım Fakat Yine SS Deki Gibi Oluyor.
Evet PaperSpigotta Hata Var Fakat Hangi Pluginler Olduğunu Bilmiyorum.Paperspigot yerine normal spigot kullanın. Artık paperspigot'un bir anlamı kalmadı.
mudlusamoi#5646
paperspigot.jar varya onu değiştir diyorum sen yanlış anladın galiba.Evet PaperSpigotta Hata Var Fakat Hangi Pluginler Olduğunu Bilmiyorum.
Evet Yanlış Anlamışım Fakat Zaten PaperSpigot Değil CraftBukkit.paperspigot.jar varya onu değiştir diyorum sen yanlış anladın galiba.
mudlusamoi#5646
Farketmez spigot daha güncel ve ileri seviyede özellikler sağlıyor. Ayrıca genel olarak çoğu eklenti ile uyumludur.Evet Yanlış Anlamışım Fakat Zaten PaperSpigot Değil CraftBukkit.
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!