Çözüldü Çok Acil yardım Lütfen

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan TolgaBey35
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 2.996
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu sorunu daha önce çok duydum tek sebebi bungeecorddaki yetkileri silmiyorsunuz sizin çarla girip kayıt olmadan geçiyorlar kendi çarlarını op yapıyorlar.

Ordaki Yetkilerde sadece /server yazmalarına yarıyacak yetki var?

:) sil onuda senin adınla girip giriş yapmadan sunuculara geçiş yapabilir sadece list yetkisi kalsın

Group managerı yapan kişiler groupmanager plugininin içinde kendilerine yetki vermişlerdi onu siz oyuncu olara düzeltiniz mi veya o kişileri banladınız mı burdan da kendilerini yapmış olabilirler.[DOUBLEPOST=1485637623,1485637224][/DOUBLEPOST]Bide bu arada bunu tek size yapmamışlar bunu buglardan yararlanıp yapıyorlar yada bir client yardımıyla yapıyor olabilirler.Olabildiğince açığınız varsa kapatmaya çalışın.

Group managerı yapan kişiler groupmanager plugininin içinde kendilerine yetki vermişlerdi onu siz oyuncu olara düzeltiniz mi veya o kişileri banladınız mı burdan da kendilerini yapmış olabilirler.[DOUBLEPOST=1485637623,1485637224][/DOUBLEPOST]Bide bu arada bunu tek size yapmamışlar bunu buglardan yararlanıp yapıyorlar yada bir client yardımıyla yapıyor olabilirler.Olabildiğince açığınız varsa kapatmaya çalışın.
Nightbot69 tüm swlere yapıyorlar.

Logların hepsini Kontrol Ettim ve Farkettimki Bu Adamlar BENİM ismimle Giriyor Nasıl Düzelticem İsim-bug-fixed i yükledim işe yaramadı
:) Sen dediğim komutu bungeecorddan kaldırırsan girseler bile bişey yapamazlar .

Bungeecord kullanıyorsanız confige girin ve -/server yetkisini tüm grouplardan silin lütfen.

Senin isimle girerler ama authme yokmu kardeşim.
Var nasıl giriyorlar bilmiyorum ama şimdi bişe farkettim adam beni sw den banlamıştı benimle aynı isim olan ben consoldan unban ismimi yazınca bandan kurturukdu adamın ismi yazdı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl