Çözüldü Çok Acil Sunucum Çökertiliyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Rahmetlik Gamer

Bir Kömür Göründü Kaptanım!
Elmaslar
39
Minecraft
TakvaTurk

Discord:

brkctns0#1521

Merhaba Sunucumu Açtım +15 Aldı 4gb Ramim Var Fakat Biri Komut Kullanıp Serveri Çökertiyor Bazen Zaman Aşımına Uğrandı Diyor Bazen Java Bilmem Ne Uzaktan Kapatıldı V.s Diyo ACİL YARDIM!

Merhaba Sunucumu Açtım +15 Aldı 4gb Ramim Var Fakat Biri Komut Kullanıp Serveri Çökertiyor Bazen Zaman Aşımına Uğrandı Diyor Bazen Java Bilmem Ne Uzaktan Kapatıldı V.s Diyo ACİL YARDIM!
WorldEdit eklentisi güncelleyin. CustomPayloadFixer eklentisini yükleyin.

CustomPayloadFixer eklentisi yüklü mü?

WorldEditCrashFix ve CustomPayloadFixer eklentilerini yüklemenizi tavsiye ederim. Eğer bunları yüklerseniz sorununuz düzelcektir.

Dostum eğer yetki sisteminde bir kısıtlamada bulunmadıysan bir açıktan kaynaklı olabilir yada sunucun bir makinenin bölünüp pek çok insana dağıtılmasından kaynaklı olarak diğer insanlardan kaynaklana bilir hostunla iletişime geç
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Dostum eğer yetki sisteminde bir kısıtlamada bulunmadıysan bir açıktan kaynaklı olabilir yada sunucun bir makinenin bölünüp pek çok insana dağıtılmasından kaynaklı olarak diğer insanlardan kaynaklana bilir hostunla iletişime geç

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl