Yazar ve Destek Ekibi Alımları Aktif!
Merhaba Ziyaretçi!, Forumumuzun yazar ve destek ekibine katılmak ister misiniz? Yetkili market, yetkili sistemi ve başvuru formu gibi birçok bilgiye ulaşmak için buraya tıklayın.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhabalar Baya acil bir durum var oyuncular kafayı yicek resmen ben paketi değiştirecektim skyblock mapını ve kalsörünü yani skyblockla ilgili herseyi aldım onun dısında herseyi sildim ve yüklerim adaları geri durmuyordu Ne Yapmam gerek silmeden önce yedeği almıstım
Merhabalar Baya acil bir durum var oyuncular kafayı yicek resmen ben paketi değiştirecektim skyblock mapını ve kalsörünü yani skyblockla ilgili herseyi aldım onun dısında herseyi sildim ve yüklerim adaları geri durmuyordu Ne Yapmam gerek silmeden önce yedeği almıstım
Adaları ASkyBlock Mapında olur oyuncuların envanteri /enderchesti vs Essentials User datada olur Adalarını belirleyende plugins/ASkyBlock/player bunun içerisindedir.