COK ACIL LUTFEN!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

dc6638

Birisi mi Spawnlandı?
Elmaslar
1
MINECRAFTI 1 Ay Once Oynamıstım 300 Fps Alıyordum Bugun Bir Girdim 60 SAbit Kalıyor FpsMax=SInırsız Yaptım Yıne OLmadı Lutfen Yardım

Kardes Optifnie Kurulu Ayarları Eski Ayaralarım Gibi Yaptım lakin 60 fps Sabit Kalıyor

Bilgisayarınla alakalı veya internetin ile ilgili güncel bir problem olabilir.
Lütfen gerekli internet sağlayıcınız ile müşteri desteği alınız.

Bilgisayarla Olamaz Cunku 300 fps Alıyordum İnternetten Minecraftı Orjinalmi Almalıyım Bos Yere Para Verip Yıne 60 Fps Almayım

Bilgisay Olamaz Cunku 300 fps Alıyordum İnternetten Minecraftı Orjinalmi Almalıyım Bos Yere Para Verip Yıne 60 Fps Almayım
Eski mc ayarlarınızın aynısını yapıp kullandığınız texture packı kullanın

Details den felan gereksiz şeyleri kapat görüş açısını fln 12 yap daha iyi fps alırsın :)
ve texturepack dan kaynaklı olabilir :)

kardes video cekip atayımmı illa yani kardesim 60 fps sabit kalıyor düsmüyor sabit 300 fps alıyordm 60 sabit
diyorm

Çalıştır ı aç %appdata% yaz . İlk başta çıkan .minecraft klasörünü sil . İçinden işine lazım olanları al . Minecraft ı başlat . Olmadı Optifine kur . Google'a Minecraft FPS Boost texture pack yazıp kendine göre güzel bir paket seç ve yükle . Minecraft ayarlarını bilgisayarına göre ayarla . Bi ara bendede olmustu ve bunları yaptım su anda kasmadan oynuyorum .

Kardes Denedim Olmuyor Delircem ya :baca::dett:

Bilgisayarı doldurduysanız veya yavaşlattıysanız olabilir.Bi format atın bence

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl