Çok Acil Hosting Arıyoruz! (Craftneva Hub Sunucusu)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Yasinto5709

Hey Dostum! Barış Getirmeye Geldik.
Elmaslar
123
Minecraft
Yasinto5709

Discord:

yasindev

Öncelikler Merhaba
Hub sunucumuz için çok acil iş birliği yapabileceğimiz hostingler arıyoruz
tek dileğimiz kesintisiz hizmet ve aktif bir destek kadrosu

Açılış beklentimiz 100+ CraftNeva Minecraft Sunucusu olarak İbandiee - Targah Han The Tuğba ve 10+ anlaşmalı
içerik üreticisi/yayıncı mevcut gerekirse çalışacağımız firmanın reklamlamısınıda en güzelinden yaparız

Discord: YasinDev buradan ulaşırsanız veya konunun altına yanıt verirseniz size yönetim ekibimiz ulaşacaktır
hızlı kurulum istiyoruz lütfen dediğimiz gibi kaliteli hizmet vermeyecek firmalar yazmasın

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Öncelikler Merhaba

Açılış beklentimiz 100+ CraftNeva Minecraft Sunucusu olarak İbandiee - Targah Han The Tuğba ve 10+ anlaşmalı
içerik üreticisi/yayıncı mevcut gerekirse çalışacağımız firmanın reklamlamısınıda en güzelinden yaparız

Discord: YasinDev buradan ulaşırsanız veya konunun altına yanıt verirseniz size yönetim ekibimiz ulaşacaktır
hızlı kurulum istiyoruz lütfen dediğimiz gibi kaliteli hizmet vermeyecek firmalar yazmasın

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
Merhaba,

Treas Host olarak sunucunuzu barındırmak isteriz. Dilerseniz Discord sunucumuz üzerinden talep oluşturarak detaylı bir şekilde bilgi alabilirsiniz.

Saygılarla,
Treas Host Bulut ve Bilişim Hizmetleri

Öncelikler Merhaba

Merhabalar,

7/24 anlık destek veriyoruz, Mysterise(+350), MistikOyuncu(+250), SonAthena(+120), Peyoma (+100) vb. saymadığım 15 den fazla sunucu barınıyor. Discord sunucumuzdan iletişime geçebilirsiniz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl