Çözüldü Çok acil bir plugin gerekiyor.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Maellard
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 717
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Maellard

Koydum Çalışma Masasını
Elmaslar
6
Minecraft
soaboz

Discord:

Maellard

Merhaba op olan hesabıma sadece belirli ip adreslerden girilmesini nasıl yapabilirim?

WhiteList'e kendi IP adresinizi ekleyerek bunu sağlayabilirsiniz. Eğer başkası sizin hesabınıza girmeye çalışır ise, sizin IP'niz ile eşleşmediği sürece giriş yapamaz.

WhiteList'e kendi IP adresinizi ekleyerek bunu sağlayabilirsiniz. Eğer başkası sizin hesabınıza girmeye çalışır ise, sizin IP'niz ile eşleşmediği sürece giriş yapamaz.
Ama whitelist aktif edince diğer oyuncularda giremiyor

Bu eklenti işini görecektir. Belirlediğin adres dışındaki girişleri reddedip oyundan atacaktır. Yapılandırma dosyasını çok basit bıraktım. Eğer ip adresin değişirse girip ayarlamak sana çok kolay gelecektir. Birden fazla isim ekleyebilirsin.

1618906898719.png

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Bu eklenti işini görecektir. Belirlediğin adres dışındaki girişleri reddedip oyundan atacaktır. Yapılandırma dosyasını çok basit bıraktım. Eğer ip adresin değişirse girip ayarlamak sana çok kolay gelecektir. Birden fazla isim ekleyebilirsin.

UUIDGuardian gibi pluginlere bakabilirsiniz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl