Çözüldü Coins [1.8.x - 1.12.x] [MySQL | SQLite] [API] YARDIM

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan serat
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 734
  • Etiketler Etiketler
    coins
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

serat

Bir Kömür Göründü Kaptanım!
Elmaslar
30
Abi
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
Burdaki Coins plugini yükledim sunucuma ama TitleManager de PlaceHolderi %coins_amount% olarak gözüküyor bunu nasıl yapabilirim PlaceHolderAPI yüklü
1582099456139.png

Açıkcası bu plugini kullanmanı önermem yapımcısı güncellemeyi bırakmış ve lag yapacağını söylüyolar.

neden göstermediği konusunda placeholderin sayfasında da bu pluginle ilgili bilgi yok.​

API desteği kesilmiş, yeni bir eklenti bulmalısın.

Güncelleme almış %% yerine başka bir şey yazman lazım herhalde, örnek %coins% veya başka şey.

Coin olarak eklenti yerine skript kullansan senin için çok daha iyi olacaktır arkadaşların dediği gibi bu eklentinin güncellenmesi durdurulmuş (En iyi cevap seçebilir misin? Destek ekibi olmaya çalışıyorum :D)

Coin olarak eklenti yerine skript kullansan senin için çok daha iyi olacaktır arkadaşların dediği gibi bu eklentinin güncellenmesi durdurulmuş (En iyi cevap seçebilir misin? Destek ekibi olmaya çalışıyorum :D)
Skript yok

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl