BoredKarma
Birisi mi Spawnlandı?
- Elmaslar
- 0
- Minecraft
- zJune
Discord:
BoredKarma
BoredKarma
Demir külçesini kastediyorsunuz sanırım;Başlıktaki gibi birşey yapmak istiyorum fakat nerden başlıyacağımı hiç bilmiyorum.
command /demiralisveris:
trigger:
if player have 5 iron ingot:
remove 5 iron ingot from player's inventory
message "Başarılı"
else:
message "Demirler Nerede?"
bow_ranger:
MenuItem:
- '%rewarditem_1%'
- lore:&c%price% ücret.
RewardType: ITEM //Ne hediyesi olsun
Reward: //Ekstra hediyeler
- - name:&2&lRanger Bow
- amount:1
- type:BOW
- enchantment:ARROW_DAMAGE#7
- enchantment:ARROW_KNOCKBACK#10
- - amount:16
- type:ARROW
PriceType: IRON //Ücret türü ne olsun
Price: 30
ExtraPermission: ''

hacigandalf
xcrawel
BoredKarma
Skript ile olmasını istememim sebebi sonucunda bir komut çalıştırmasını istiyorum teşekkür ederim yinede.Bu tür işlevlerin skript ile yapılması sunucunuzu yorabilir. Her zaman plugin, skriptten daha üstündür. Önerimpluginidir. Altta örnek configi verdim. Başarılar dilerim.Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
Kod:bow_ranger: MenuItem: - '%rewarditem_1%' - lore:&c%price% ücret. RewardType: ITEM //Ne hediyesi olsun Reward: //Ekstra hediyeler - - name:&2&lRanger Bow - amount:1 - type:BOW - enchantment:ARROW_DAMAGE#7 - enchantment:ARROW_KNOCKBACK#10 - - amount:16 - type:ARROW PriceType: IRON //Ücret türü ne olsun Price: 30 Message: '&2&c&36 %price%'e aldın.' ExtraPermission: ''
Reward hediyesini ona göre ayarlayabilirsiniz diye biliyorum.Skript ile olmasını istememim sebebi sonucunda bir komut çalıştırmasını istiyorum teşekkür ederim yinede.
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!