Coin Skripti V0.1

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan woxiter
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 1.029
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

woxiter

Odunlara Vur Vur Vur!
Elmaslar
12
Dostlar bildiğiniz üzere Türkiye gibi bir ülkede yaşıyorsanız;

Birşeyi İyi Yaparsanız Adam
Yapamazsanız Beceriksiz
Öğrenmeye Çalışırsanız İşsiz oluyorsunuz

Mc-Tr üzerinde dolanan birkaç kendini bilmiş arkadaşımız "Onlar Kendilerini biliyorlar" Böyle bir özgür platformda herkez kendi yormunu yapabilir, Başkalarının hakkında girmediği sürece.

Neyse Coin Skriptini Bırakıyorum...

Ekli dosyalar

Resim eklersen daha guzel ve daha cok indirirler

Daha doğru dürüst bir konu açarsan kendini daha iyi ifade edebilir ve bu topluluğa çalışmanı sunabilirsin.

Öğrenmeye çalışıyorsan ortalamaya gelmeden "klişe, klasik" skriptleri paylaşma. Şuan bütün Türkiye'ye aynı gözle bakıyorsun. Şuan ırkçıdan daha kötü bir şeysin. Zaten "Onlar Kendilerini biliyorlar " yazanların lafına bakmadan önce aklına bakacaksın. Keşke bunun hepsini okumama gerek kalmasaydı senin nasıl bir insan olduğunu anlayabilmem için. Skript öğrenmeden önce Türkçe'ni iyileştir.

1583434243839.png
?‍♂️

Merhaba, paylaştığın bu sistemi sunucum içerisinde göz görüşü inceledim ve gerçekten güzel olmuş ancak resim eklersen daha hoş olur.

Hata Verior Bende neden?

Dostum konu üzerinden birilerine mesaj iletmek yerine bence açıcağın konuya odaklan boşver millet elbet bir kusur bulup yüzüne vurmaya çalışır. Konuna gelirsek konuya resim ekleyip daha düzgün bir açıklayıcı dille anlatabilirdin.

Eline sağlık, iyi çalışmalar <3

Dostum konu üzerinden birilerine mesaj iletmek yerine bence açıcağın konuya odaklan boşver millet elbet bir kusur bulup yüzüne vurmaya çalışır. Konuna gelirsek konuya resim ekleyip daha düzgün bir açıklayıcı dille anlatabilirdin.

Eline sağlık, iyi çalışmalar <3
Teşekkürler, Dikkat Edeceğim

hangi adonlar gerekli, skript nasıl hiç bir bilgi vermemişsin. belkide mükemmel ötesi bir sk dır ama açıkcası hiç bir bilgi resim olmadığı için ben denemeye üşendim. bu mesajımı lütfen doğru anla, insanlar bazen bizi kırar ama sen onları boş ver işine bak. işinle sıcaklığınla samimiyetinle anıl. gerisi boş. umarım dediğim şekilde tanıtırsın bu sk yıda bizlerde yararlanırız..

hangi adonlar gerekli, skript nasıl hiç bir bilgi vermemişsin. belkide mükemmel ötesi bir sk dır ama açıkcası hiç bir bilgi resim olmadığı için ben denemeye üşendim. bu mesajımı lütfen doğru anla, insanlar bazen bizi kırar ama sen onları boş ver işine bak. işinle sıcaklığınla samimiyetinle anıl. gerisi boş. umarım dediğim şekilde tanıtırsın bu sk yıda bizlerde yararlanırız..
Tabiki, Mesaj yazmakda haklısın biraz benimde saçmalamışlığım var en yakında 0.v2 sürümünü getirip sizlere daha iyi bir form sunacağım !

Bence Birazdağa Kendinizi Güzel İfade Etmelisiniz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl