CMI mi Essentials mı?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Voyager
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 2.821

CMI mi Essentials mi?

• CMI

Oy: 5 27,8%
  • Essentials

Oy: 13 72,2%

• Kullanılan toplam oy
    18
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Voyager

Koydum Çalışma Masasını
Elmaslar
13
Minecraft
Voyager

Discord:

Voyager#5659

Merhaba birkaç aydır CMI satın almayı düşünüyorum fakat şimdi Essentials mı kullansam yoksa CMI mi satın alsam kararsız kaldım. CMI eklentisinin performansı nasıl? , Hangi özellikleri işinize yarıyor? , 15 Euro vermeye değer mi? Sizce hangi eklentiyi kullanmalıyım. Her iki eklentiyi de kullananlar varsa yorum yaparsanız sevinirim.

Merhaba birkaç aydır CMI satın almayı düşünüyorum fakat şimdi Essentials mı kullansam yoksa CMI mi satın alsam kararsız kaldım. CMI eklentisinin performansı nasıl? , Hangi özellikleri işinize yarıyor? , 15 Euro vermeye değer mi? Sizce hangi eklentiyi kullanmalıyım. Her iki eklentiyi de kullananlar varsa yorum yaparsanız sevinirim.
Eğer uğraşırım diyorsan ve configini ayarlarsan (sana lazım olmayan özelliklerini kapatırsan, açarsan, ayarlarsan) kessinlikle cmi

Essentials hala aktif şekilde güncelleme alan büyük bir eklenti 15 euro verip cmi kullanmaya değmez

Benim fikrimce CMI daha iyi biraz pahalı evet ama değiyor.

Eğerki büyük bir projeniz yok ise Essentials gayet yeterli.

Büyük kampanya!
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
ve birçok eklenti ile uyumluluk problemi sadece 15 euro! Evet, doğru duydunuz. Sadece 15 euro! Hemen CMI satın alın.

Bana kalırsa essentials aktif güncelleme alıyor ve birçok plugine desteği var.

essentials tabi basitçe

Essentials hem bedava hemde güncelleme almaya devam eden bir plugin.

kullanımı gayet basit, işlevi çok iyi olan tabi ki essentials

Kullanım kolaylığı açısından Essentials derim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl