Club Mineriel
Koydum Çalışma Masasını
- Elmaslar
- 37
- Minecraft
- Cavalry
Discord:
Cavalry#5436
- Minecraft Sunucu Adresi
- oyna.mineriel.com
- Sunucu Sürümü
- 1.20.6-1.21.1
- Sunucu Slotu
- 100
- Sunucu Türü
- towny
- Zorluk Seviyesi
- orta-zor
1. Diyar Sistemi: Teçhizatınla Sınırları Aş!
Mineriel, birbirinden farklı kurallara ve dinamiklere sahip "Diyarlar"dan oluşur. Bu sistem, krallığınızı tek bir dar haritaya değil, devasa bir çoklu evren ağına bağlar:- Envanter Senkronizasyonu: Diyarlar arası geçişlerde envanteriniz, teçhizatınız ve tüm kazanımlarınız tek bir veri kaybı olmadan sizinle gelir. Kazandığınız her bir eşya, Mineriel’in her köşesinde sizinle parlar!
- Büyü Dengesi: Inotria, büyü seviyeleri bazında Vanilla dengesini korur. Bu saf denge, ItemsAdder ile gelen özel görsel derinlik, 3D modellemeler ve özel sistemlerle birleşerek eşsiz bir taktiksel savaş alanı sunar.
- Diyarlar Arası Savaşlar & Towny: Rekabet sadece tek bir sınır içinde kalmaz! Güçlü bir kasaba veya ulus, diğer diyarlara seferler düzenleyerek sınırlarını genişletebilir. Diyar vergileri ve kasaba ekonomisi uzun soluklu bir dengede işler.
- Inotria Kütüphanesi & Rehberler: Sistemlerde kaybolmanıza gerek yok! /menu ile Ana Portal'a, /bilgi ile Towny ve temel komut rehberlerine, /sistemler ile merkezi HUD paneline ve /wiki ile web kütüphanesine tek tıkla ulaşabilirsiniz.
2. Birliklerin Amacı: Sen Kimsin?
Mineriel'de tarafsız kalmak zordur. Birlikler, bu dünyadaki varoluş amacınızı belirler. Üstelik bir birliğe üyeyken diğerlerinde de ilerleyebilir, çok yönlü bir usta savaşçıya dönüşebilirsiniz:
İyilik Kardeşliği: Mineriel'in koruyucu kalkanı. Canavarlardan düşen Öfkeli Göz parçalarını (%5 şans) İyilik Sunağı'nda emanasyona dönüştürür, Kutsal Kalkan'ı besler ve 15 dakikalık kadim çorba tarifleriyle (Diyet, Sebze, Balık, Et) savaşçılara Kuvvet, Direnç ve ek can bahşedersiniz. 2000 Onur'a (Hürmet) ulaştığınızda ise bizzat kadim /ruhkurtar ayiniyle lanetlenmiş dostlarınızı arındırabilirsiniz.
Ebedi Savaşçılar Meclisi: Gücün ve itibarın temsilcileri. PvP'de katlettiğiniz rakiplerden %50 ihtimalle düşen kelleleri Ebedi Savaşçı Jetonu'na (1 Jeton = 50 Onur) dönüştürür, Pazar günleri Kızıl Gece ile x2 Onur kazanırsınız. Dishonor Kuralı: Kendi seviyesinden çok daha düşük (alt tier) oyuncuları katledenler onur veya kelle kazanamaz.
Kötülük Yapanlar: Gölgelerin içindeki kaos. 500 Onurda Karanlık Zırh (PvP -%3 hasar) ve 1000 Onurda Nefret Odaklanması (PvP +%3 hasar) pasifleriyle üstünlük kurarlar. 2000 Onur'a erişen üyeler Solumir'in Aynası ile /kyb ruhkopart ayinini gerçekleştirerek rakiplerin ruhunu söküp canlarını kalıcı olarak 5 Kalbe (10 HP) ve Slowness 3 lanetine mahkum eder; 5000 Onur'da Ruh Sömürüsü (%25 Can Çalma) kazanırlar.
Kaos ile Savaşanlar: Efendi R'askul'thul'un acımasız generali UyarrMO’nun istilasına karşı örülen duvar. Canı %25'in altına düştüğünde öfke moduna giren General UyarrMO ve Sürgün Gungl ordularından ele geçirilen Kaos Parçacığı (10-30 adet) ve Emirlerini Komutan Bakasha'da (64 parçacık = 1 Token) takas ederek efsanevi zırh takımlarına erişirsiniz.
Yaratık Avcıları: Paladin Şiko rehberliğinde canavarlara karşı kurulan avcı düzeni. Avladığınız her yaratıkla +1 Avcı Onuru kazanarak mertebeler atlarsınız: Kabullenme (500 Onur: Avcı Merhemi, -%10 hasar), Dostluk (1000 Onur: Avcı Odaklanması, +%15 hasar), Saygı (3000 Onur: Kritik Vuruş, +%25 hasar) ve Hayran (5000 Onur: Ganimet Ustası, %10 çift drop). Bu güçler PvE odaklıdır, PvP dengesini korumak için oyuncu savaşlarında devre dışı kalır.- Lonca SP Yetenek Ağacı & Marketi (/lonca & /loncamarket): Birliklerde Onur kazandıkça Yetenek Puanı (SP) kazanırsınız. Yetenek ağacından pasiflerinizi açabilir; lonca marketinden özel ItemsAdder 3D silah ve zırhlarına ulaşabilirsiniz.
3. Büyük Etkinlik: Ejderha Savaşı (DragonsWar) & Saha Tehditleri
Minelivion, bizzat Efendi R'askul'thul’un hüküm sürdüğü kadim ve gizemli bir boyuttur. Bu boyut, Mineriel'i işgal etmek isteyen Ejderhalar tarafından bir sıçrama tahtası olarak kullanılmaktadır. Siz, bu geçidi kapatmak ve Mineriel'in kaderini belirlemek için seçilmiş kahramanlarsınız!- Ejderha Savaşı Zamanı: Her Cumartesi saat 20:00'de Minelivion geçidi açılır.
- Katılım & Kutsal Denge: /devent komutuyla bu efsanevi savaşa dahil olun. İyilik Sunağı'nda 10 birime tamamlanmayan enerjilerin Ejderhaları besleyip güçlendirdiğini unutmayın!
- Ödüller & Garanti Havuz: Ejderhayı öldüren kahraman ve en çok hasar veren ilk 3 oyuncu garantili Septim, Boss Coin, devasa XP ve Nadir Sandık Anahtarlarıyla ödüllendirilir.
- Saha Tehdidi — Yüzbaşı Vaelen: Kaos Ordusu Yüzbaşısı Vaelen, her 3 saatte bir Inotria'nın çatışma sahalarında belirerek savaşçıları sınar; 175 Septim, saf madenler ve %30 şansla Netherite Hurdası sunar. (Konumu oyun içi duyurularla iletilir.)
4. Gizemli Güç: Minelivion Kristalleri ve Kromalin Zanaatı
Mineriel'in dört bir yanına dağılmış, Efendi R'askul'thul'un boyutundan dünyaya sızan bu kadim enerji taşları — Minelivion Kristalleri — sadece seçilmiş kahramanlar tarafından kırılabilir:- Ödül, Septim ve Kadim Sırlar: Minelivion kristallerini parçalayan savaşçılar sadece yüksek miktarda Septim ve ganimet kazanmakla kalmaz, dünyanın kaderini belirleyecek kadim sırların parçalarını elde ederler. Harita ve /sistemler menüsünden bu kristallerin konumlarına ulaşabilirsiniz.
- Büyük Tehlike: Dikkatli olun! Bu boyut kristalleri beklenmedik güçlere sahiptir; onları kıranları her an kadim yaratıklar karşılayabilir. Ayrıca zindanların derinliklerinde de beliren bu kristaller, canavar akınlarına karşı takımınızla savunmanız gereken kritik hedeflerdir.
- Kristallerin En Değerlisi (Kromalin): Minelivion kristallerinin en kudretli ve işlenebilir göktaşı türü olan Kromalin, Inotria topraklarının en değerli madenidir. Kromalin'i parçalayarak İşlenmemiş Krom elde edebilirsiniz.
- Sürgün Gungl Tehlikesi & PvP: General UyarrMO bizzat bu kristallerin peşindedir! Kromalin'e vurulan her kazma darbesinde %5 ihtimalle General'in casusu Sürgün Gungl veya mitik yaratıklar fırlayabilir. Üstelik Kromalin yataklarında PvP her zaman aktiftir!
- Kadim Demirci Ocağı (Çarşamba 21:00): Her Çarşamba saat 21:00'de açılan kadim demirci ocağında, topladığınız işlenmemiş kromları eritip külçeleştirerek rafine edebilirsiniz.
- Zanaatın Zirvesi (Gölge Avcısı Zırh Seti): Kromalin kristallerinden rafine edilen külçeler, Inotria’nın en seçkin ekipmanı olan efsanevi Gölge Avcısı Seti'ni bizzat dövmek için gereken temel kaynaktır.
5. Ekonomi, Ticaret ve Pazar Sistemleri
Inotria'da servet sadece kılıç sallayanların değil; üreten, toprağı işleyen ve pazarın nabzını tutan tüccarların elinde yükselir:- Global Stoklu Tüccarlar & Tarım Devrimi: Tüm sunucu için ortak olan ve 3 günde bir yenilenen tüccar bütçesini yakalayın. Yenilenen Tarım Tüccarı sayesinde Şeker Kamışından Nether Wart'a uzanan ürünleri 16.000 - 22.400 stok kotalarıyla hızla servete dönüştürün.
- Harikalar Çarşısı: Sıradan marketlerin ötesinde bir ticaret merkezi! Septimin yanı sıra Öfkeli Göz, İyilik Emanasyonu ve Ebedi Savaşçı Jetonu gibi nadide birimlerle takas yapabilir; Şövalye Agudar, Yenik Kral Magiş, Lingrazor ve Kraliçe Andorfen efsanevi hazine anahtarlarına (400.000 - 800.000 Septim) doğrudan erişebilirsiniz.
- Kese Sistemi (/kese koy): Madenlerde veya savaşta envanteriniz külçelerle dolmasın! /kese koy <miktar> komutuyla 1 Altın = 1 Septim kuru üzerinden altınlarınızı anında dijital bakiyenize aktarın.
- VotePass Sadakat Programı & Oy Partisi (/votepass): Seri bozulma riski olmadan kümülatif ilerleyen sistemde oylarınızı biriktirin; 10, 14 ve 28. oylarda Şövalye Agudar, Yenik Kral Magiş ve Kraliçe Andorfen hazine kasalarını kazanın. Ayrıca sunucu genelinde toplanan oylarla açılan Oy Partisi (VoteParty) ganimet yağmurlarını kaçırmayın!
- mcMMO Yetenek Atlası (/yetenekrehber): Inotria'daki 17 farklı yeteneğin (Mining, Swords, Acrobatics vb.) tüm aktif ve pasif mekaniklerini oyun içinden detaylıca inceleyin.
- Dinlenirken Kazan (AFK Bölgesi): Mutlak güvenli Safezone dinlenme alanında mola verdiğiniz anlarda bile karakteriniz pasif ödüller ve Septim kazanmaya devam eder.
6. Kadim Zindanlar, Lingrazor & Lonca Sinerjisi (/zindan)
Kral Magiş'in lanetli malikanesinde Baş Büyücü Lingrazor uyanıyor. Tehlikeli zindanlara tek başına girmek intihardır; dostlarınızı toplayın ve zindanı fethedin!- Sıfır-Lag İzole Dünyalar: Açık dünya ışınlanmaları geride kaldı! Her zindan grubu için anlık üretilen özel geçici dünyalar sayesinde sıfır gecikmeyle akıcı bir MMORPG zindan deneyimi yaşanır.
- Terk Edilmiş Ev Bossları & Efsanevi Droplar:
• Hayalet Ceset Revrat: Nükleer Patlama mekaniği. Katılan herkese 250 Septim ve %10 şansla Revrat'ın Öfkesi (Ağır Balta).
• Muhafız Komutanı Galmakhar: İskelet ordusu ve Kasırga Dalgası. Katılan herkese 500 Septim ve %10 şansla Komutanın Siperi (Kalkan).
• Sadık Kasap Zermerkh: Çürüme (Wither) ve kaçanları çeken Ölüm Kancası. Katılan herkese 1000 Septim ve %10 şansla Zermerkh'in Satırı.
• BAŞ DÜŞMAN Lingrazor: Savunma Kılıç Yağmuru ve ışınlanma. Katılan herkese 1500 Septim ve %10 şansla Lingrazor'un Asası. - Zindan Lonca Sinerjisi (Guild Synergy): Partinizdeki üyelerin bağlı olduğu loncalar tüm takıma devasa pasif avantajlar sağlar:
• İyilik Kardeşliği: Takıma sürekli Yenilenme (Regeneration).
• Ebedi Savaşçılar Meclisi: Takıma kalıcı Direnç (Resistance).
• Yaratık Avcıları: Takıma Hız (Speed) ve %15 Kritik Vuruş hasar çarpanı.
• Kaos ile Savaşanlar: Zindan bosslarına karşı %10 doğrudan ekstra hasar.
• Kötülük Yapanlar Birliği: Vuruşlarda Can Çalma (Lifesteal).
• Yeraltı Şövalyeleri: Tuzaklardan ve çevresel tehditlerden alınan hasarda azalma. - Kopma Korumalı Grup Sistemi (/mgrup & /gp): /mgrup davet ile partinizi kurun, /gp ile şifreli takım kanalından konuşun. İnternetiniz kopsa dahi sistem aşamanızı kilitler ve süre dolmadan geri dönmenize izin verir.
- Mutasyonlu Boss Motoru & Rulet Ganimeti: Karşılaştığınız bosslar [Alevli], [Zehirli], [Titan], [Çevik], [Gölge] ve [Vampirik] gibi 6 kadim mutasyona bürünebilir. En çok hasar veren ilk 3 kişiye garanti ödül havuzunun yanı sıra Ruh Kristali ve nadir parçalar özel seslerle doğrudan çantanıza düşer.
- S/A/B/C Derecelendirmesi: Tamamlama sürenize ve can hakkı durumunuza göre S-Rank alarak ekstra Şampiyon Sandıkları elde edin.
7. İleri Karakol Hakimiyeti & Kuşatmalar (/karakol)
Stratejik tepelerde sancağınızı dalgalandırın, elit garnizonları alt edin, kuşatma kalkanını aşın ve kasabanızın kasasını zenginleştirin!- Elit Karakol Muhafızları (Outpost Guards): Kuşatmanın başlayabilmesi ve fetih çubuğunun dolması için öncelikle alanda konuşlu elit muhafız birliğinin tamamen temizlenmesi gerekir. Muhafızlar hayattayken karakol fethedilemez!
- Canlı Kuşatma BossBar'ı: Muhafızlar temizlendikten sonra karakol sahasına giren kasaba üyeleri fetih puanı toplar. Ekranın üstündeki canlı BossBar'dan fetih yüzdesi anlık takip edilir.
- Karakol Kuşatma Kalkanı (Siege Shield): Yeni fethedilen veya savunulan karakollarda otomatik olarak geçici bir kalkan devreye girer. Kalkan aktifken karakol yeni saldırılara kilitlenir; savunucular rahatça düzen alır.
- 54 Slotluk Sanal Ganimet Kasası (/karakol sandik): Karakolun ürettiği altın, elmas ve değerli madenler 54 slotluk sanal kasada siz çevrimdışı olsanız bile birikir. [TÜMÜNÜ TOPLA] ile tek tıkla çantaya çekilebilir.
- Fetih Yağması (Conquest Looting): Eğer karakolunuz başka bir kasaba tarafından fethedilirse, kasada birikmiş ve toplanmamış tüm ganimet anında fetheden yeni kasabanın mülkiyetine geçer!
- Modüler Yükseltmeler (/karakol yukselt): Gelir Katlayıcı (%50-%100 Septim artışı), Garnizon Savaşçı Buffları (Güç, Hız, Direnç) ve Kasabanızdan karakola açılan Hızlı Seyahat Kapısı inşa edin.
- Konuşlandırılabilir Savunmalar & Çevresel Tehlikeler: Kuşatma anında yerleştirilebilen barikatlar ve tuzakların yanı sıra; Kum Fırtınası (yavaşlatma), Volkanik Püskürme (alev parçacıkları) ve Buzul Tipisi savaşın seyrini değiştirir.
- Kervan Tedarik & Pusu Etkinlikleri (/kervan): Karakollar arasında değerli emtia taşıyan kervanları koruyarak hedefe ulaştırın veya rakip kervanları pusuya düşürerek ganimeti yağmalayın.
8. Görev & Macera Motoru — 47 Yeni Görev (/gorev)
Inotria diyarında destansı bir MMORPG yolculuğu başlıyor! Görev sistemi baştan aşağı yenilendi ve tam 47 benzersiz görev oyuna entegre edildi:- 18 Bölümlük Epik Ana Hikaye (Sıralı Kilitli): Inotria'nın kadim uyanışından Lingrazor ve Vaelen savaşlarına kadar uzanan zincirleme hikaye örgüsü! Bölüm 1 tamamlanmadan Bölüm 2 açılamaz; hikaye adım adım keşfedilir.
- 14 Günlük Görev: Balıkçılık, maden ocakları, sur tahkimatı, çorba pişirme ve sınır devriyeleri gibi her gün yenilenen hızlı ödül kaynakları.
- 8 Haftalık Zorlu Görev: Zindan hızlı temizleme (speedrun), açık dünya boss katli, ordu seferberliği ve devasa canavar avları.
- 7 Lonca İmtihan Görevi: İyilik Kardeşliği, Kötülük Yapanlar, Ebedi Savaşçılar ve Yaratık Avcıları birliklerine özel başlangıç ve adak ritüelleri.
- Sayfalı MMORPG Kart Arayüzü & Akıllı Tooltip: Sayfa başına 4 ferah görev kartı; [◀ Önceki] / [Sonraki ▶] butonları ve Fare Tekerleği ile sayfa kaydırma. Kartların üzerine gelindiğinde açılan dinamik Tooltip ile görev hikayesini, hedefleri ve ödül simgelerini tam formatında inceleyin.
- Görev Kabul & İptal Özgürlüğü: Sol tık ile dilediğiniz görevi kabul edin; vazgeçtiğiniz görevleri sağ tık ile ceza almadan dilediğiniz an iptal edin.
- Canlı Action Bar Takibi & Sesler: Görev hedeflerini tamamlarken ekranın altında anlık canlı sayaç ilerler ve görev bittiğinde özel zafer sesleri devreye girer.
9. Özel İstemci Ekranları, Canlı HUD & Yeni Nesil Başlatıcı
Geleneksel sandık arayüzleri tamamen terk edildi; sunucumuz istemci taraflı özel MMORPG ekranları ve akıllı bir masaüstü başlatıcı ile donatıldı:- Özel İstemci Ekranları (Native Screens): Zindan (DungeonScreen), Görev (QuestScreen), Savaş Bileti (BattlePassScreen), Teslimat (DeliveryScreen), Lonca (GuildScreen), Karakol (OutpostScreen), Crown Mağazası (CrownStoreScreen) ve 3D Gardırop Ekranı (WardrobeScreen).
- 3D Gardırop & Mineriel+ Ayrıcalıkları: Pelerin, taç, kanat ve ayak izi efektlerini canlı 3D manken üzerinde önizleyin. Mineriel+ üyeleri tüm bu kozmetik havuzuna sınırsız erişir, sohbette ve Tab listesinde özel ışıltılı isim parıltısına sahip olur.
- Canlı Sürükle-Bırak HUD Editörü (HudEditorScreen): Sağ Shift tuşu ile açılan düzenleyicide Koordinat, FPS, Sunucu TPS, Keystrokes, Zırh/Can Barları, Hedef HUD ve İksir Durumlarını ekranda dilediğiniz yere sürükleyip boyutlandırabilirsiniz.
- Görsel Zenginlikler & İfade Çarkı: Tek tuşla zafer dansları sergileyebileceğiniz Dinamik İfade Çarkı (Emote Wheel), yeni bölgelere girildiğinde ekranda beliren Sinematik Bölge Afişleri (Region Banners) ve okçular için özel Nişangah (Crosshair).
- 1.21.1 Simple Voice Chat & Discord Rich Presence: 3D mekansal sesle oyun içi canlı telsiz iletişimi kurun; Discord profilinizde diyar, birlik ve parti durumunuzu anlık yansıtın.
- Yeni Nesil Masaüstü Başlatıcı (Launcher v2.0.0): Java 21'i kendisi kurar, RAM'e göre G1GC optimizasyonu yapar, modları saniyeler içinde MD5/SHA-256 ile eşitler ve olası çökmelerde dahili Türkçe CrashAnalyzer ile tek tıkla Güvenli Mod çözümü sunar.
- MinerielAI Canlı Diyar Rehberi (/ai): Inotria tarihi, görev gereksinimleri veya sistemler hakkında aklınıza takılan her soruyu /ai <sorunuz> ile anlık olarak yapay zekaya danışabilirsiniz.
10. Warp Orman Trap PvP Arenası
Taktiksel zeka ve tuzak ustaları için Inotria'nın en tehlikeli PvP sahası kapılarını açıyor:- 10x10 Güvenli Bölge (Safezone): Işınlanma noktasının tam merkezinde nefes alabileceğiniz ve savaşa hazırlanabileceğiniz korumalı alan.
- Özel Parseller (Trap Alanları): 100x100'lük devasa kapışma alanında oyunculara 10x10 ve 20x20 boyutlarında parseller dağıtılır. Kendi ölümcül tuzağınızı kurun, bölgenizi savunun ve rakiplerinizi tuzağa çekin!
11. Savaş Bileti (Battle Pass) & Haftalık Ticaret Rekabeti
- Savaş Bileti — Battle Pass (/mbp): 50 kademeli görsel seviye hattı! Zindan tamamlayarak, maden kazarak ve görev yaparak Battle Pass XP'si toplayın; /mbp topla ile hak ettiğiniz tüm ödülleri tek tıkla çantanıza aktarın.
- Haftalık Teslimat Rekabeti (/teslimat & /teslimat top): Yönetim her iki haftada bir özel bir ticaret emtiası belirler. /teslimat paneli üzerinden ürünleri teslim edin, sunucudaki ilk 10 tüccar canlı liderlik panosunda yerinizi alarak devasa ödüllerin sahibi olun.
12. Inotria Etkinlik Takvimi
- Sürekli & Dinamik: Kadim Zindanlar & Lingrazor Akınları (/zindan).
- Her 3 Saatte Bir: Kaos Ordusu Yüzbaşısı Vaelen Boss Savaşı (Açık saha mücadeleleri).
- Her Gün 18:00: Pinata Etkinliği (Spawn merkezinde ganimet yarışı).
- Çarşamba 21:00: Kadim Demirci Ocağı açılışı (Kromalin Rafinesi & Gölge Avcısı dövme).
- Cumartesi 20:00: Büyük Ejderha Savaşı (/devent).
- Pazar 18:00 - 23:59: Kızıl Gece (PvP mücadelelerinde x2 Onur Puanı çarpanı).
- Haftalık / Sezonluk: Teslimat Ticareti Sıralaması (/teslimat), Oy Partisi (VoteParty) ve Karakollar Arası Kervan Tedarik Etkinlikleri (/kervan).
Diyarlar arasında geçiş yapabileceğiniz portal bölgesi ekte görülmektedir
Inotria diyarının başkentinden kareler ekte görülmektedir
Dünyanın çeşitli bölgelerine yerleşke kurmuş olan loncaların/birliklerin üsleri ekte görülmektedir
Dünyanın çeşitli bölgelerinde bulunan mini etkinlik alanları ekte görülmektedir.
Sunucunun doku paketinde bulunan özel eşyalardan bir kısmı ekte görülmektedir.
Yönetimden kısa bir mesaj
"Club Mineriel ekosisteminde Inotria'nın Kadim Çağı (v2.0) resmen başladı! Tüm teknik detaylara, zindan ve birlik rehberlerine Wiki bölümümüzden ulaşabilir; derinlemesine sistem tartışmaları ve topluluk etkileşimi için Web sitemizdeki Forum sayfamızı ve Discord topluluğumuzu kullanabilirsiniz. Kılıcınızı çekin, sancağınızı dalgalandırın ve diyardaki yerinizi alın!"
oyna.mineriel.com
wiki.mineriel.com
web.mineriel.com
dc.mineriel.com
Web Sitedeki Mağaza ve Güvenlik Hakkında Önemli Bilgilendirme
"Club Mineriel ekosisteminde Inotria'nın Kadim Çağı (v2.0) resmen başladı! Tüm teknik detaylara, zindan ve birlik rehberlerine Wiki bölümümüzden ulaşabilir; derinlemesine sistem tartışmaları ve topluluk etkileşimi için Web sitemizdeki Forum sayfamızı ve Discord topluluğumuzu kullanabilirsiniz. Kılıcınızı çekin, sancağınızı dalgalandırın ve diyardaki yerinizi alın!"
oyna.mineriel.com
wiki.mineriel.com
web.mineriel.com
dc.mineriel.com
Web Sitedeki Mağaza ve Güvenlik Hakkında Önemli Bilgilendirme
Club Mineriel yönetimi olarak, oyuncularımızdan herhangi bir maddi kazanç elde etmemekte ve ödeme kabul etmemekteyiz. Sunucumuzda gerçek para ile hiçbir satış yapılmaz. Sistemlerimizde yer alan Crown ve Site Kredileri; düzenlediğimiz turnuvalar, etkinlikler ve resmî çekilişler ile oyuncularımıza tamamen ücretsiz birer ödül olarak dağıtılır. Kazanılan Crown'lar ile oyun içi içerikler ve Crown Mağazası ürünleri tamamen emek ve rekabetle elde edilebilir. Güvenliğiniz için lütfen aşağıdaki kuralları dikkate alın:
- Ödeme Kabul Edilmez: Yönetimimiz hiçbir platformda gerçek para karşılığı eşya, rütbe veya Crown satışı yapmaz. Size Club Mineriel adına satış veya ödeme teklifiyle gelen kişilere kesinlikle itibar etmeyin.
- Resmi Platform: Turnuva ve çekilişlerden kazanılan ödüller ile hesap işlemleri istisnasız bir şekilde sadece web.mineriel.com üzerinden takip edilir.
- İletişim Politikası: Hiçbir yöneticimiz sizinle Discord, WhatsApp veya benzeri platformlar üzerinden ödeme veya kişisel transfer için iletişime geçmez; sizden şifre veya maddi talepte bulunmaz.
- Dolandırıcılık Uyarısı: Size Club Mineriel içeriği satmaya çalışan kişileri engelleyin ve derhal destek sistemimiz üzerinden yönetim ekibimize bildirin.