Çözüldü CloudSkyWars Plugini Başlatma Hatası

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

yiğiy34

Somon Balığı Selam Vermeye Geldi
Elmaslar
3
Merhaba Arkadaşlar!

CloudSkyWars adı verilen bir plugini sunucuma yküklemeye çaşışıyorum lakin alta gördüğünüz üzere böyle bir hata alıyorum:

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Sunucu Craftbukkit ve Spigot Olmak üzere 1.8.x sürümlerinin hepsinde denenmiştir! Anladığım kadarı ile Enumlarda Material.BRİCK yazılmış ve oradaki "İ" harfi "I" olmadığından dolayı böyle bir sorun çıkıyor. Bu "İ" harfini nasıl halledebiliri.

Not: Plugin diğer yorumlarda okuduklarıma göre güzel bir şekilde çalışıyor.

Spigot Linki:
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Öncelikle yorumunuz için teşekkür ederim.

Lakin hata çözülmedi.Hala aynı hatayı alıyorum.
Anladım plugini güncellemeyi dener misiniz veya güncel mi plugin?
Eğer güncelse sanırım yapabileceğin tek şey plugini editlemek lakin plugin yapımcısı en altta yazmış plugini hiçbirşekilde editlemene izin vermiyor.
Yani hiçbir fikrim yok :(

Anladım plugini güncellemeyi dener misiniz veya güncel mi plugin?
Eğer güncelse sanırım yapabileceğin tek şey plugini editlemek lakin plugin yapımcısı en altta yazmış plugini hiçbirşekilde editlemene izin vermiyor.
Yani hiçbir fikrim yok :(

Evet günceldir. Editlemek ise sadece oradaki "İ" harfini "I" harfi ile değiştirmem gerek.

Bir pluginle çakışıyor olabilir, sen yinede bütün pluginleri silip tekrardan kurmayı dene. (Yedekleme almayı unutmayın)

Bir pluginle çakışıyor olabilir, sen yinede bütün pluginleri silip tekrardan kurmayı dene. (Yedekleme almayı unutmayın)

Yorumunuz için teşekkürler.

Plugin sahipleri ile iletişime geçtim şu an yardımcı oluyorlar. Yine de değerli yorumun için teşekkür ederim :)

Yorumunuz için teşekkürler.

Plugin sahipleri ile iletişime geçtim şu an yardımcı oluyorlar. Yine de değerli yorumun için teşekkür ederim :)
Rica ederim, konunuz çözüldüğünde konuya ''Çözüldü'' eki vermeyi unutmayın. Başarılar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl