Cloudflare ile minecraft domain baglama

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Rentr_

Demir Cevheri Gibiyim
Elmaslar
67
Minecraft
Rentr_

Discord:

rentr

merhabalar yasadigim sorun su cloudflare ile domainimi kaydettiriyorum ve bana mx cname ekleyin diyor ve talimatlar tamamlanana kadar beklemede kalacak diyor. hosting firmama sordum bunlarsizda olur dendi burda takildim kaldim yardim edecek varsa yazabilir

*.com is pending until you complete the instructions on the
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
and we are able to verify ownership. Learn more about
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

merhabalar yasadigim sorun su cloudflare ile domainimi kaydettiriyorum ve bana mx cname ekleyin diyor ve talimatlar tamamlanana kadar beklemede kalacak diyor. hosting firmama sordum bunlarsizda olur dendi burda takildim kaldim yardim edecek varsa yazabilir

*.com is pending until you complete the instructions on the
and we are able to verify ownership. Learn more about
Sunucunuz herhangi bir web sitesine sahip ise cloudflare kullanmadan yapmanız mümkündür. İsterseniz anlatabilirim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl